عباس صوفی شهردار همدان و هیئت رئیسه اعضای شورای شهر با نمایندگان جمعی از تشکلهای دانشجویی دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شهردار همدان با حضور هیئت رئیسه شورای شهر همدان، فتحیان نسب معاونت شهر سازی؛ دکتر مولوی نائب رئیس شورای شهر به همراه دو تن از اعضای شورای شهر، قراباغی و کاووسی، با نمایندگان بسیج دانشجویی و دیگر تشکلهای دانشجویی دیدار کرد.
در ابتدای جلسه دانشجویان مطالبه گر سوالات خود از شهردار را آغاز کردند.
دبیر شورای تبیین مواضع دانشجویی مصطفی احمدی، پرسید: بنا بر چه استدلال و دیدگاهی تصمیم بر تاسیس دفتر یونسکو که طبق گفته رهبرمعظم انقلاب قطعا تحت نفوذ قدرتهای غربی هستند درهمدان شد و تاسیس این دفتر چه آوردهای برای فرهنگ و علم آموزش میتواند داشته باشد؟ و اگر خبر تاسیس این دفتر بین المللی رسمی نیست و قطعیت ندارد چرا منتشر میشود؟
عرفان احسانی دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن، مطالبه خود را در رابطه با تعیین قانون شورا جهت تایید صلاحیت، سیاست زدگی پارلمانهای شهری و طرح جامع شهری مطرح کرد و از شهردار خواست در مورد تفکیک زمین باغهای دره مراد بیگ وعقد قراردادهای کانکسهای بلوار ارم شفاف سازی کند. علت سکوت حضرات شورای شهر در رابطه با طرح جامع شهری و تغییرات پیش رو چیست؟
در ادامه دبیر جامعه اسلامی دانشگاه بوعلی سینا، دارابی گفت: متاسفانه شاهد هستیم که مسئولان استان صرفا برحسب تجربه انتخاب میشوند نه تخصص.
دارابی در ادامه از اهمیت کشاورزی در استان همدان سخن گفت و پرسید برنامه شما برای بخش کشاورزی شهر چیست؟
سهرابی از قرارگاه شهید همدانی با مطرح کردن این موضوع که متاسفانه با وجود مقرر شدن بودجه و اعتبار پیشرفتی در مورد پروژه سایت موزه میدان امام خمینی دیده نشده پرسید: علت متوقف شدن این پروژه چیست؟
سهرابی به گودبرداری پروژه اسکای مال و ایجاد مشکلاتی از قبیل آلودگی صوتی برای بیماران اعصاب و روان، مشکلات ترافیکی، مشکلات عفونی و حتی امکان ریزش ناگهانی بیمارستان پرداخت و پرسید: با وجود دیده شدن مشکلات گود برداری عمیق در این قسمت مثل دیدن آب و برخورد با تخته سنگ سخت و با وجود گزارش تخلف آیا هنوز هم، تصمیم ادامه این پروژه صحیح است؟
سپس دبیر قرارگاه احمدی روشن به مطالبه گری در مورد پلهای غدیر و شهید همدانی، حمل و نقل بین شهری، تبعیض بین مناطق بالا شهر و پایین شهردر تردد شهری، فرم نامتوازن محلات حاشیه شهر، عدم تعمیر پلهای عابر پیاده وعدم وجود فضای ورزشی مناسب برای بانوان پرداخت.
عضو بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی، صفایی نیز مسئله توریستی گردشگری استان همدان و عدم وجود اماکن تجاری تفریحی و مشکلات جاده غارعلیصدر را بیان کرد.
رحیمی عضو بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا پیشنهاد احداث پارک بانوان در یکی از شهرکهای استان را داد و با تشکر از عملکرد خوب در حوزه ساخت معابر مناطق ۳ و ۴ و حاشیه شهر خواستار نظارت بیشتر شورای شهر در این زمینه شد.
مرتضی امیری از دانشگاه علوم پزشکی مطرح کرد: تاکنون اشاره کمی به پروژه اسکای مال و بخش صنفی پزشکی شده است، کادر درمانی بیمارستان سینا که در حال مبارزه با اپیدمی کرونا هستند با مشکلات زیادی رو به رو شدند.
صابر مددی از قرارگاه شهید همدانی در مورد پروژه اسکای مال صحبتهای خود را ادامه داد و پرسید: وضعیت ترافیکی آن منطقه با پیشبینی روزانه چهل هزار بازدید کننده در آینده چگونه حل خواهد شد؟ اگر نمیتوانید مخالفت خود را با طرحها اعلام کنید چه جایگاه حقوقی در تصمیم گیریهای شهر دارید؟
پس از طرح سوالات توسط دانشجویان، صوفی به پاسخگویی به سوالات و مطالبات مطرح شده پرداخت. شهردار در ابتدا مطالبه گری را حق مردم دانست و اظهار کرد: اقدامات بسیار خوبی در جهت رضایت مندی مردم انجام شده، اما برخی از مشکلات به وضع اقتصادی جامعه برمی گردد.
عباس صوفی در پاسخ به سوالات طرح جامع شهری گفت: متولی طرح جامع مسکن و شهرداری است، اما ما هم دفاع از طرح جامع را حق خود میدانیم. بنده یکی از مدافعان سرسخت طرح الحاق روستاها به شهرهستم؛ و با دلیل ثابت خواهم کرد که با اقدامات مهندسی میتوان جلوی رانت دراین طرح را گرفت و اتفاقا وصل نشدن روستاهای چسبیده به شهر، باعث رانت شده بود.
شهردار همدان در ادامه به زیبا سازی شهر با ساخت ۳۰ محیط چمن مصنوعی در سرتاسر شهر، تبدیل تپه پیسان به پارک خبر داد و در رابطه با ساخت پل شهید همدانی گفت: ۲۴ آذر، آسفالت پل شهید همدانی به اتمام رسید و روز بعد نیز بتن ریزی نیز تمام میشود.
وی در ادامه به خرید نرم افزار جامع شهرداری در جهت فنآورانه اشاره کرد و همچنین از ساخت و احداث آبیاری قطرهای مخازن ساخته شده در بوستان ارم، سعیدیه، فرهنگیان و... خبر داد. سپس در پاسخ به دکهها و سوییتهای احداث شده در بلوار ارم گفت: فروش این دکهها به صورت فراخوان و مناقصات بوده و در این بین هیچ ضرری متوجه بیت المال نیست.
در آخر شهردار همدان در پاسخ به سوالات پروژه اسکای مال گفت: پروژه اسکای مال، مجوز قانونی دارد و تمام موارد واگذاریها بر اساس فراخوان است. اگر چه یک سری مسائل و مشکلات در روند اجرای پروژه پیش آمده، اما پاسخگوی مشکلات ایجاد شده در حوزه خودمان هستیم.
عباس صوفی در پایان صحبتهای خود اذعان کرد: خوب است دانشجویان مطالبه گر باشند و از مسئولین مطالبه گری کنند. من هم خواهان ادامه جلسات و نشستها مطالبه گری با شما دانشجویان و در رابطه با توسعه شهر و استفاده از ظرفیتهای شهری، مشتاق پیشنهادات و راهکارهای شما هستم.
در ادامه جلسه هیئت رئیسه شواری شهر همدان به روشن سازی طرح پروژه اسکای مال پرداختند. کاووسی، رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر به زمین پروژه اسکای مال اشاره کرد و گفت این زمین در ابتدا جهت اداره کل زندانها بوده سپس فروخته و به سازمان مخابرات واگذار شده است. مجوز صادره برای اجرای طرح برای گود برداری از کف به طول ۵ طبقه است.
مولوی نیز موافقت صد در صدی خود را مبنی بر ساخت پروژه اعلام کرد و گفت: این طرح در جهت نو سازی شهر سازی و در جهت آرامش مردم است. در آخر مطرح شد تاسیس دفتر یونسکو مصوب شورای شهر نیست واعضایی که قطعی بودن تاسیس دفتر را اعلام کردند از جانب خودشان صحبت کردند نه شورای شهر.