معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: همان زمان که کووید ۱۹ شیوع پیدا کرد ابلاغ کردیم که پرستاران پر ریسک که بیماری زمینهای دارند یا داروی سرکوب کننده مصرف میکنند در بخشها و بیمارستانهای غیر کووید ۱۹ فعالیت کنند.
مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهمترین معضل جامعه پرستاری، امروز کمبود نیرو است و مشکلات زیادی در این زمینه داریم. اگر برخی قوانین را نمیتوانیم درست اجرا کنیم، به دلیل کمبود نیرو است. اگر قانون ارتقاء بهرهوری را نمیتوانیم به طور صحیح اجرا کنیم، به دلیل کمبود نیرو است، اما خوشبختانه در سال ۹۸ تا ۹۹ حدود ۱۰ هزار نیرو جذب کردهایم و با تلاش مستمر و پیگیریهای وزارت بهداشت و نظام پرستاری موجب شد بتوانیم ۱۰ هزار نیرو جذب کنیم که البته این میزان نمیتواند کمبود ما را جبران کند. بر همین اساس مجوز استخدام ۳۰ هزار نیرو گرفته شد و توسط معاونت توسعه روند جذب صورت میگیرد که داریم تلاش میکنیم که درصد بالایی از این نیروها به پرستاری اختصاص یابد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت درباره بکارگیری از پرستاران باردار و مبتلایان به بیماریهای زمینه در قالب قراردادهای ۸۹ روزه بین کرد: پرستاران در این ایام خیلی صبوری کردند. اینها مسائلی است که به معاونت توسعه مربوط میشود. البته ما پیگیری این مقوله هستیم. یکی از وظایف ما این است که به دنبال مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران باشیم، اما پرستاری و مراقبت از مردم از دیگر وظایف ما است.
حضرتی اظهار کرد: همان زمان که کووید ۱۹ شیوع پیدا کرد ابلاغ کردیم که پرستاران پر ریسک که بیماری زمینهای دارند یا داروی سرکوب کننده مصرف میکنند در بخشها و بیمارستانهای غیر کووید ۱۹ فعالیت کنند.