کد خبر:۸۹۹۱۶۵
سردار مومنی در گفتگو با «دانشجو»:

توقف رشد اعتیاد دانش‌آموزان به معنای کاهش آن نیست/ آخرین آمار شیوع شناسی محصلان معتاد

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان توضیحاتی به تشریح وضعیت اعتیاد دانش آموزان کشور و برنامه‌های اجرایی مقابله‌ای در راستای کاهش آسیب ویژه این گروه پرداخت.

سردار اسکندر مومنی دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: طرح یاریگران زندگی ویژه دانش آموزان در گام اول در سال گذشته، ۲۰ هزار مدرسه برای اجرای طرح در نظر گرفته شد که در نهایت ۱۲ هزار مدرسه اجرایی شده و تعداد زیادی از دانش‌آموزان را در سراسر کشور تحت پوشش آموزش‌های مورد نیاز با مقابله با اعتیاد قرار داد.

وی اضافه کرد: در سال جاری با استفاده از سامانه شاد و بستر دیگر شبکه‌های موجود غیر حضوری، ۴۰ هزار مدرسه دیگر در کشور تحت پوشش برنامه یاریگران خورشید قرار گرفتند و خوشبختانه انجام اقدامات این چنینی آهنگ رشد اعتیاد دانش آموزی را متوقف کرد.

 

آخرین آمار شیوع شناسی اعتیاد دانش‌ آموزان!

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: توقف رشد آهنگ اعتیاد دانش آموزان، به معنای کاهش اعتیاد دانش‌آموزان نیست و این موضوع تنها به مفهوم توقف این معضل اجتماعی است و خودش فی نفسه خبر خوبی بوده و مطمئنیم که با اجرای کامل طرح یاریگران زندگی در آموزش و پرورش ما روند کاهشی هم خواهیم داشت.

مومنی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر آمار دانش آموزان معتاد کشور نسبت به کلیت اعتیاد سایر سنین ۲ و یک دهم درصد بوده و این آمار در دهه‌های قبل کمتر بوده است و در آخرین شیوع شناسی صورت گرفته در کشور که در سال ۹۴ انجام شد و با اجرای برنامه‌هایی مثل یاریگران زندگی، این رشد متوقف شد.

شایان ذکر است که به گفته سردار اسکندر مومنی طرح یاریگران زندگی ویژه دانش آموزان، والدین و معلم‌های آن‌ها در بستر برنامه اینترنتی شاد و سایر برنامه‌های شبکه‌های مجازی که مورد تایید وزارت آموزش و پرورش کشور است، در حال اجرا می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار