کد خبر:۸۹۹۳۵۸

پرواز‌ها به اروپا همچنان برقرار است / زنگنه: منتظر تصمیم وزارت بهداشت هستیم

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان انیکه منتظر تصمیم وزارت بهداشت برای لغو پرواز‌ها به کشور‌های اروپایی به دلیل جهش ویروس کرونا هستیم، گفت: این پرواز‌ها همچنان برقرار است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تورج دهقانی زنگنه با اشاره به جهش ویروس کرونا در انگلیس، اظهار کرد: به همه شرکت‌های هواپیمایی اعلام کرده‌ایم که هیچ مسافری را از مبداء انگلستان پذیرش نمی‌کنیم.

وی با بیان این‌که تمام پرواز‌های ایران به انگلیس لغو شده است، افزود: منتظر تصمیم وزارت بهداشت برای لغو پرواز‌ها به سایر مقاصد اروپایی هستیم.

وی با اشاره به احتمال ورود مسافر از مبدا لندن به تهران نیز گفت:‌در نهایت اگر مسافر بیماری وارد کشور شود از طریق وزارت بهداشت قرنطینه می‌شود.

گفتنی است در زمان حاضر به مقاصد پاریس، فرانکفورت، کلن، هامبورگ، وین، میلان و رم پرواز‌هایی از مبدا ایران انجام می‌شود.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار