کد خبر:۸۹۹۵۹۲
وزیر کشور:

مشکل خاصی برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک نداریم

نشست مشترک هماهنگی ششمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور و چند تن از اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برگزار شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک هماهنگی ششمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا عصر سه شنبه دوم دی ماه با حضور رحمانی فضلی وزیر کشور و چند تن از اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برگزار شد.

این نشست مشترک به منظور ایجاد هماهنگی‌های لازم میان ستاد انتخابات و وزارت کشور با هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، بررسی روند انتخابات گذشته و بررسی برخی موضوعات برای ممانعت از بروز مشکلات در اجرا، در راستای اتخاذ سیاست واحد از سوی این هیات و وزارت کشور برگزار شد.

رحمانی فضلی وزیر کشور پس از شنیدن نظرات اعضای حاضر در جلسه هیات نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در خصوص برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی گفت: پیش از این در ۱۳۹ شهر انتخابات کاملا الکترونیکی برگزار کرده ایم و در انتخابات پیش رو هم می‌توانیم از این امکان استفاده کنیم.

وی افزود: انتخابات تمام الکترونیک در دوره‌های قبل در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، شورایاری ها، اصناف و حتی انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد استفاده قرار گرفته است و در این مسیر مشکل خاصی نداریم.

وزیرکشور همچنین عنوان کرد: هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های شهر و روستا می‌تواند با جلب نظرات مشورتی ستاد انتخابات کشور، دستورالعملی در چارچوب قانون برای نظارت بر انتخابات شورا‌ها تنظیم کند تا بر مبنای آن عمل شود.

رحمانی فضلی تصریح کرد: امیدواریم هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های شهر و روستا طوری برنامه ریزی کند که با زمان‌بندی مناسب، پیش از آغاز زمان تبلیغات، بررسی صلاحیت‌ها نهایی و اعلام شود.

وزیر کشور با اشاره به اهمیت مشارکت فراگیر مردم در انتخابات گفت: انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا فضایی برای حضور همه مردم در عرصه است و این انتخابات احساس ملموس تری در مردم در راستای سهیم بودن در انتخابات ایجاد می‌کند، لذا باید تلاش کنیم مردم برای حضور در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا همانند سال‌های گذشته شور و نشاط مضاعفی داشته باشند، بستر‌های لازم را ایجاد کنیم تا مردم فعال شوند و همه اقشار وارد عرصه انتخابات شوند.

رحمانی فضلی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به همزمانی انتخابات شورا‌ها با ریاست جمهوری گفت: با توجه به اینکه از ابتدا در جریان سیاست گذاری‌های مرتبط با انتخابات و برگزاری انتخابات‌ها بوده ام، باید بگویم ایده برگزاری همزمان چند انتخابات در راستای صرفه جویی اقتصادی کلان کشور، جلوگیری از درگیری کشور در دوره‌های مختلف با موضوع انتخابات و چالش‌های ناشی از آن و پیشگیری از اتلاف وقت و منابع شکل گرفت، لذا هر نوع تغییر در قوانین برگزاری انتخابات باید از تمامی جوانب سنجیده شود تا اخلالی در فرایند برگزاری انتخابات ایجاد نشود.

حمیدرضا کاظمی رئیس هیأت نظارت بر انتخابات شورا‌ها در این نشست مشترک ضمن طرح دیدگاه ها، نقطه نظرات و درخواست‌های هیأت، محور‌هایی از جمله تلاش در جهت الکترونیکی کردن اخذ و شمارش آرا در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، شرایط ناظرین و ترکیب هیات‌های نظارت بر انتخابات شورا‌ها در استانها، ثبت مهر هیئت نظارت در تعرفه‌های اخذ رای، کمک استانداری ها، فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها برای تامین تجهیزات هیات‌های نظارت استانها، هماهنگی به منظور قراردادن پرونده داوطلبان و استعلامات هیات اجرایی در اختیار هیات‌های نظارت در راستای جلوگیری از دوباره کاری و طولانی شدن بررسی صلاحیت‌ها و همچنین بررسی اعتبارات در نظر گرفته شده برای برگزاری این انتخابات از سوی اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های شهر و روستا را مطرح کرد که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در نشست مشترک امروز، مسئولان ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه در این دوره از انتخابات، ثبت نام به صورت الکترونیکی خواهد بود، بر ترجیح استفاده از صندوق‌های اخذ رای الکترونیکی در کلانشهرها، لزوم ایجاد بستر‌های لازم برای ثبت نام الکترونیکی انتخابات، پیش بینی هزینه‌ها و منابع لازم در جهت به کارگیری نیرو‌های مورد نیاز در شعب اخذ رای، هماهنگی تیم‌های فنی مجلس شورای اسلامی با تیم فنی ستاد انتخابات کشور تأکید کردند.

همچنین اعلام شد؛ در صورتی که با هماهنگی هیات نظارت شورای نگهبان و هیات نظارت مجلس شورای اسلامی، معتمدین هیات‌ها یکسان شود، روند اجرای انتخابات، تسهیل خواهد شد.

در این جلسه با اشاره به اینکه تمامی فرایند‌های انتخابات به جز دو فرایند اخذ و شمارش آرا، الکترونیکی شده است، یادآوری شد: در انتخابات دور قبل شورا‌های اسلامی شهر و روستا؛ در ۱۳۹ شهر، در ۲۸ استان اخذ و شمارش الکترونیکی آراء اجرایی شد که ۹۶۴۴ شعبه مجهز شد و ۸ میلیون و ۶۰ هزار نفر از این طریق رای دادند و در مجموع حدود ۲۰ درصد آرای دور قبل انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا به صورت الکترونیکی اخذ و شمارش شد.

گفتنی است؛ سید نظام‌الدین موسوی، سیدمصطفی میرسلیم، محسن پیرهادی، صالح جوکار و حمیدرضا کاظمی بر اساس رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به عنوان اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا انتخاب شده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۲
اگر در ۱۳۹ شهر انتخابات تمام الکترونیک برگزار شده و مشکلی پیش نیامده. لیل و نضمین محکمی نیست که از انتخابات تمام الکترونیک در انتخابات ریاست جمهوری هم استفاده منید و مشکلی پیش نیاید

از کحا معلوم که اشکال پیش نیامدن در دوره های قبل برای جلب اعتماد شورای نگهبان در برگزاری اناخابات ریاست جمهوری بصورت تمام الکترونیم نیچباشد و بعد در فرصتی مناسب انچه که در اناخابات امریکا رخ داد و مثل انهم در مورد انتخابات الکترونیکی ریاست جمهوری رخ ندهد

در کشوری مثل ایران که سخت است که انتخابات را باطل اعلام کنند و تا کنون چنین چیزی سابقه نداشته خیال بعضی ها !! از این بابت راحت است که اگر تخلفی هم انحام دادند انرا به حساب مؤثر نبودن در نتیجه بگذارند و از کنار ان مثل گذشته عبور کنند

در انتخابات تمام الکترونیکی هزار و یک اشکال میتواند ویش بیاید دستکاه اخذ رأی خراب باشد یا خراب بشود تعمدا یا سهوا ، میزان رأی فلان نامزد ممکن است قبل از پایان رأی گیری پایش و مانیتور بشود و از این طریق بر علیه. یا له ان نامزد از ان استفاده شود

میتواند دستکاری و برنامه ریزی شده و بالصطلاح مهندسی شده باشد تا اراء نامزدی را بنام نامزدی دیگر بشمارد و از این طریق سوء استفاده ها و تخلفاتی صورت بگیرد همانند انچه که در انتخابات اخیر امریکا رخ داد
ووو...
همانطور که قبلا هم عرض کردیم کم هزینه شدن و به سرعت انجام شدن روند انتخابات به به خطر افتادن رأی مردم به عنوان یک امانت و ااز بیت رفتن اعتماد مردم نمی ارزد

اکر وزیر کشور دولت ی روحانی با انتخابات الکترونیکی مشکل ندارند دلیل نمیشود که همه ملت هم با انتخابات الکترونیکی مشکل نداشته باشند و به ان اعتماد کنند

اصرار بیش از حد دولت به برگزاری انتخابات الکترونیکی یا پستی و... ظن و گمان و شک مردم را بیشتر بر می انگیزد ولو اینمه بفرمایند برای حفظ سلامت مردم این کار را انحام میدهند

در سالهای کذشته که خبری از کرونا هم نبود شاهد این اصرار دولت ی روحانی بر برگزاری تمام الکترونیکی انتخابات بوده ایم

بالاخره برخی ها پس از شکست در انتخابات مجلس دنبال این هستند که این شکست رو در انتهابات ریاست حمهوری و شورا و.. به هر قیمتی جبران کنند در اینصورت اصرار بیش از حد اقایان دولتی بر برکزاری تمام الکترونیکی انتخابات ممکن است واکنش خوبی را از سوی مردم در پی نداشته باشد

انچیزی که اقایان از ان ابراز نکرانی میکنند (شیوع کرونا ) و بدین خاطر میخپاهند انتهابات را الکترونیکی برکزار کنند ممکن است بعد از معلوم شدن نتیحه انتخابات محقق نش ه و نتیجه عکس دهد و با تجمعات اعتراضی بیشتر این ویروس کرونا شیوع بیشتری پیدا کند

در حالیکه با افزایش تعداد شعب اخذ رأی و رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله کذاری مناسب میتوان انتخابات را برگزار کرد

بالاخره مردم الان تو صف مرغ و تخم مرغ و گوشت و روغن و تو صف نانوایی و بانک و... بصورت متراکم می ایستند و انگار این امر برای مسئولین دولتی مهم نیست و نگران سلامتی مردم در این جور صف ها نیستند و حالا نگران سلامتی مردم در صف انتخابات هستند در نوع خودش جالب و تأسف برانگیز است !!

یعنی ما مردم نمیدانیم قسم حضرت عباس (ع) برخی ها را باور کنیم یا دم خروسی که ایننگونه بیرون زده را ؛))
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۰۳:۴۳
بعدم هکس کنن و حمله سایبری کنن وخلاصه یه طوری نابود بشه...

ما همون سنتی رومیخوایم... ولمون کنید!

ما از اینکه این دولت به چنین چیزی اصرار داره می ترسیم...

خدایا مارو نجات بده
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار