
کد خبر:۸۹۹۸۳۵
قابل توجه علاقهمندان؛
فراخوان جدید صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور منتشر شد
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی در زمینه جنگلهای مانگرو خلیج فارس و دریای عمان ایران را منتشر کرد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، فراخوان حمایت از طرحهای پژوهشی در زمینه جنگلهای مانگرو خلیج فارس و دریای عمان ایران منتشر شد. در این فراخوان از پژوهشگران علاقهمند به پژوهش در زمینه جنگلهای مانگرو دعوت شده است با مراجعه به سامانه پژوهشی صندوق به نشانی rtms.insf.org، پیشنهادهای خود را در قالب حمایتی طرح پژوهشی/ پسا دکترا / رسالههای دکترا با انتخاب کارگروه" حفظ اکوسیستم خلیج فارس" ارسال کنند.
بنا بر این گزارش هدف از این فراخوان، تهیه محتوای کتاب جامع دو زبانه با عنوان جنگلهای مانگرو ایران در سواحل خلیج فارس و دریای عمان است. تدوین این کتاب مرجع در ادامه فراخوان پیشین صندوق با موضوع اکوسیستمهای حساس خلیج فارس و با هدف یکپارچهسازی پژوهشهای منفرد و مستقل در حوزه مطالعاتی و ایجاد بانک اطلاعاتی مؤثر از پژوهشهای انجام شده برای پشتیبانی از نظام تصمیم گیری کشور و همچنین پر کردن خلاءهای پژوهشی موجود در این زمینه است.
در این زمینه چهار کتاب جامع دو زبانه با عناوین مختلفی چون، اطلس آبسنگهای مرجانی و ماهیان زینتی خلیج فارس، تأثیر فعالیتهای انسانی بر سلامت آبسنگهای مرجانی، جنگلهای مانگرو ایران در سواحل خلیج فارس و خلیج عمان هدفگذاری شده است که طرحهای پژوهشی مورد نیاز برای تولید محتوای کتابهای اطلس آبسنگهای مرجانی و ماهیان زینتی خلیج فارس به تصویب صندوق رسیده است و تولید محتوای موارد بعدی با انتشار فراخوان پژوهشی نیز در دستور کار قرار دارد.
گفتنی است؛ مهلت ارسال آثار با تقسیمبندی موضوعات مختلف از یکم الی ۳۰ دیماه ۱۳۹۹ است که برای ارسال پروپوزال با ورود به سامانه صندوق حمایت از پژوهشگران به آدرس www.rtms.insf.org با ایجاد پروفایل پژوهشی مراحل ذکر شده را تکمیل کرده و ارسال کنند. همچنین داوطلبان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۲۱۶۱۱۵۷ تماس حاصل کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.