نماينده آبادان مصاحبه با یک سايت ضدانقلابي را تكذيب كرد
عبداله كعبي در گفتوگو با خبرنگار امور مجلس «شبكه خبر دانشجو»، ضمن اعلام اين خبر بيان داشت: من رسانهها و سايتهاي خارجي را قبول ندارم و هرگز با سايت روزآنلاين مصاحبهاي انجام ندادهام.
گفتني است، سايت روزآنلاين از سوي روزنامهنگاران فراري همچون مسعود بهنود، نوشابه اميري و هوشنگ اسدي راه اندازي شده و اخيرا اين ساعت مدعي شد كه عبداله كعبي، عضو فراكسيون اقليت مجلس در اعتراض به اظهارات رئيس جمهور در خصوص جايگاه مجلس مصاحبهاي داشته كه انجام مصاحبه با اين سايت از سوي كعبي تكذيب شد.
گفتنی است در مصاحبه مشکوک روز آنلاین، فرشته قاضي خبرنگار این سايت ضدانقلابی كه مدعي است مصاحبه اي با عبداله كعبي انجام داده، نوشته است: عبدالله کعبي، نماينده آبادان در مجلس معتقد است سخن آيت الله خميني مبني بر اينکه "مجلس در راس امور است" فتح کلام و ختم کلام است. او به "روز" مي گويد: "آنچه که در قانون اساسي که ميراث خون شهيدان ما است آمده براي ما ملاک است نه صحبت هاي آقاي احمدي نژاد."
این سایت از قول کعبي مي افزايد: "آقاي احمدي نژاد که حرفش بالاتر از قانون اساسي نيست. قانون اساسي بالاترين جايگاه را در نظام ما دارد و براي همه در هر مقامي فصل الخطاب است"./انتهای پیام/