آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۰۹۳۱
ویژه دانشجویان علوم پزشکی؛

گذراندن ۲ واحد درسی «اصول و مبانی مدیریت خطر حوادث و بلایا» الزامی شد

تمام دانشجویان علوم پزشکی کشور ملزم به گذراندن ۲ واحد مجازی اصول و مبانی مدیریت خطر حوادث و بلایا در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طبق مصوبه هفتادوهفتمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی ۱۸ آبان ماه ۹۹ در خصوص ارائه دو  واحد نظری درس «اصول و مبانی مدیریت خطرحوادث و بلایا  برای دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی رشته‌های علوم پزشکی» موضوع بند الف ماده ۱۴ قانون مدیریت بحران کشور ابلاغ شد.

بر این اساس از نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰- ۱۴۰۱ و به بعد کلیه دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی صرف نظر از سال ورود به تحصیل ملزم به گذراندن این درس  به صورت مجازی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مجازی هستند.
 
گذراندن ۲ واحد درسی «اصول و مبانی مدیریت خطر حوادث و بلایا» الزامی شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار