کد خبر:۹۰۱۱۴۴
درویش زاده خبر داد

مشارکت بسیج دانشجویی دانشگاه یزد در آزادی محکوم مالی از زندان

مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه یزد گفت: ۵ محکوم مالی جرائم غیر عمد از زندان‌های استان یزد با مشارکت بسیج دانشجویی دانشگاه یزد آزاد شدند.

//

محسن درویش زاده، مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه یزد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از آزادی ۵ محکوم مالی جرائم غیر عمد خبر داد و گفت: این ۵ محکوم مالی از زندان‌های استان آزاد و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

درویش زاده ادامه داد: بدهی این ۵ محکوم مالی مبلغ ۵۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون ریال بود که مبلغ ۵۱ میلیارد و ۱۴۰ میلیون ریال توسط کمیته صلح و سازش ستاد دیه استان از شکات گذشت رضایت مندانه اخذ گردید و با پرداخت مبلغ ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال زمینه آزادی این ۵ محکوم مالی از زندان فراهم آمد.

این فعال دانشجویی با اشاره به اجرای طرح «یلدای رهایی» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه یزد گفت: اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه یزد موفق شدند با اهدای مبلغ ۱۵۰ میلیون ریالی به ستاد دیه استان در آزادی یک محکوم مالی سهیم باشند.

وی اظهار کرد: اجرای طرح یلدای رهایی از روز دانشجو آغاز شده و با کمک این دانشجویان یک محکوم مالی از زندان آزاد شد و دوباره را در جمع خانواده خود حضور یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار