کد خبر:۹۰۱۲۷۴
رئیس مرکز مشاوره علوم پزشکی تبریز خبر داد

آغاز پایش سلامت جسمانی و روانی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز

رئیس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از آغاز پایش سلامت جسمانی و روانی دانشجویان دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خداداد خدادادی، رئیس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از آغاز پایش سلامت جسمانی و روانی دانشجویان دانشگاه خبر داد. 
 
خدادادی مطرح کرد: در گام نخست این برنامه، پایش سلامت روانی و جسمانی دانشجویان ورودی جدید صورت می‌گیرد و از طریق تماس تلفنی با این دانشجویان، پایش جسمانی توسط کارشناسان بهداشت و نیز پایش سلامت روان به وسیله روان شناسان مرکز سلامت و مشاوره دانشجویی دانشگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه همه ساله پایش سلامت روانی و جسمانی دانشجویان ورودی جدید در هنگام ثبت نام به دانشگاه به صورت حضوری انجام می‌گرفت، ادامه داد: امسال به سبب شرایط ویژه و شیوع بیماری کرونا، این پایش به صورت تماس تلفنی کارشناسان با آن‌ها انجام صورت و اطلاعات لازم جمع آوری می‌گردد و پرونده ثبت نامی دانشجو تکمیل می‌شود.

رئیس مرکز سلامت و مشاوره دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه با پایش دانشجویان ورود جدید، موارد آسیب پذیر و نیازمند مساعدت و راهنمایی شناسایی می‌شوند، افزود: این مرکز پس از شناسایی نقاط ضعف و قوت دانشجویان، خدمات متنوعی در راستای نیاز دانشجویان به منظور بهبود عملکرد تحصیل، آموزش مهارت‌های زندگی و ارتباطی، آموزش تعدیل استرس و اضطراب، مشاوره و... را ارائه می‌کند و در صورت نیاز، این خدمات به صورت مستمر ادامه دارد و ارائه خدمات مشاوره برای این دسته از دانشجویان به صورت منظم ادامه می‌یابد.

وی در ادامه اظهار کرد: پس از پایان پایش سلامت جسمانی و روانی دانشجویان جدیدالورود، این برنامه با پایش سلامت کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل ورودی سال‌های قبل نیز ادامه خواهد یافت و با توجه مقتضیات شرایط کرونایی، ارزیابی سلامت آن‌ها نیز از طریق تماس کارشناسان مرکز سلامت و مشاوره دانشجویی دانشگاه صورت خواهد گرفت.

رئیس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هدف از اجرای پایش سلامت دانشجویان را آشنایی با مشکلات احتمالی آن‌ها دانست و افزود: شناسایی این مشکلات سبب می‌گردد این مرکز به دنبال شناسایی زمینه‌های ایجاد مشکلات برای دانشجو و برطرف کردن آن‌ها باشد و با تمام توان در این جهت بکوشد وهماهنگی لازم را با دیگر مراجع ذی صلاح دانشگاه برای برطرف کردن این مشکلات، به عمل آورد.

وی در ادامه سخنانش از راه اندازی ۵ شماره تلفن همراه جدید برای بر قراری ارتباط بین دانشجویان دانشگاه و روان شناسان این مرکز خبر داد و گفت: قبلا نیز یک خط تلفنی ثابت برای این مساله راه اندازی شده بود و با راه اندازی این خطوط جدید، مسیر ارتباطی دانشجویان و مرکز سلامت و مشاوره دانشجویی دانشگاه تسهیل گردید و دانشجویان در تمام طول سال علی الخصوص در دوره کرونا می‌توانند با این شماره‌ها تماس بگیرند و خدمات مشاوره‌ای مورد نیاز را دریافت کنند.

خدادادی ادامه داد: راه اندازی و شروع به کار این ۵ شماره تلفن همراه، سبب نزدیکی بیش‌تر مسئولان دانشگاه و دانشجویان می‌گردد؛ چنانچه دانشجویان این احساس را خواهند داشت که مسئولان دانشگاه، همواره در کنار آن‌ها هستند و در راهنمائی آنان و برطرف کردن مشکلات احتمالی، همیار و همدل آنان هستند ودر ایجاد شرایطی مطلوب برای تحصیل آن‌ها همراه با سلامت جسمانی و روانی جدی هستند.

وی در بخش پایانی سخنانش از کلیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز درخواست کرد در جهت اجرای پروژه پایش سلامت با کارشناسان بهداشتی و مشاوره‌ای دانشگاه، همکاری نمایند تا پایش سلامت آن‌ها به صورت مطلوب انجام گیرد.

بر اساس این گزارش، شماره تلفن‌های همراه ۰۹۰۳۹۷۷۷۴۰۱، ۰۹۰۳۹۷۷۷۴۰۲، ۰۹۰۳۹۷۷۷۴۰۳، ۰۹۰۳۹۷۷۷۴۰۸ و ۰۹۰۳۹۷۷۷۴۱۰ به عنوان مسیر ارتباطی جدید دانشجویان و مرکز سلامت روان و مشاوره دانشجویی دانشگاه در خدمت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز هستند. همچنین شماره تلفن ثابت قبلی ۳۳۳۶۳۴۴۳-۰۴۱ نیز کماکان و همانند روز‌های گذشته در خدمات دانشجویان برای استفاده از خدمات مرکز سلامت و مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برقرار است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار