آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۱۵۵۶

بروز حساسیت و ابتلا به بیماری پس از تزریق واکسن فایرز

علاوه بر موارد متعدد بروز حساسیت در دریافت‌کنندگان واکسن کرونای شرکت فایزر، یک پرستار آمریکایی چند روز پس از تزریق این واکسن، به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، تنها چند روز پس از توزیع واکسن کرونای متعلق به شرکت «فایزر» موارد متعددی از حساسیت و یک مورد ابتلا به کرونای دریافت کننده این واکسن گزارش شده است.

به نوشته پایگاه اینترنتی «اخبار شبکه ۶»، با گذشت بیش از یک هفته از تزریق واکسن فایزر به یک پرستار آمریکایی وی همچنان از عوارض آن رنج می‌برد.

روزنامه «نیویورک تایمز» پیش‌تر نوشته بود دو پرستار در ایالت آلاسکای آمریکا به واکسن فایزر حساسیت نشان داده‌اند. یکی از این پرستار‌ها که هیچ‌گونه سابقه حساسیت نداشته، تنها ده دقیقه پس از دریافت این واکسن دچار واکنش «آنافیلاکتیک» شد.

به نوشته این روزنامه، پیش از این نیز، مواردی از حساسیت و بروز عوارض جانبی در دریافت‌کنندگان واکسن فایزر در انگلیس گزارش شده است.

همچنین به نوشته نشریه «نیوزویک»، چهار تن از اعضای کادر درمانی آلمان روز یکشنبه بعد از دریافت واکسن فایزر بستری شدند.

بنا بر اعلام مقام‌های منطقه فرپومرن-روگن آلمان، علت بستری شدن این اعضای کادر درمانی اشتباه انسانی در زمینه میزان واکسن تزریقی بود و آن‌ها پنج برابر بیشتر از حجم و میزان مورد نیاز در هر واکسن، واکسن فایزر-بیون‌تک دریافت کردند.

از سوی دیگر، به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «اِن‌بی‌سی نیوز»، یک پرستار آمریکایی ۴۵ ساله، تنها یک هفته پس از دریافت واکسن فایزر به ویروس کرونا مبتلا شده است.

یک پزشک آمریکایی در توضیحی در این خصوص گفت، ابتلای فرد دریافت‌کننده واکسن کرونا پس ازیک هفته امری طبیعی است، زیرا ایمنی حاصل از این واکسن حدود دو هفته بعد از تزریق آن به وجود می‌آید.

به نوشته اِن‌بی‌سی نیوز، ابتلای این پرستار به ویروس کرونا پس از دریافت واکسن نشان می‌دهد توصیه کارشناسان در خصوص ادامه دادن به اقدامات پیشگیرانه از سوی شهروندان از جمله شستن مرتب دست‌ها، زدن ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی تا سال آینده جدی است.

تأیید واکسن فایزر از سوی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و توزیع آن در این کشور در حالی انجام شده است که مقامات بهداشتی هشدار داده بودند بررسی‌های لازم بر روی این واکسن هنوز به اتمام نرسیده‌اند.

تأیید واکسن فایزر در انگلیس حتی زودتر از آمریکا صورت گرفت و «آنتونی فائوچی» از مقامات گروه مقابله با ویروس کرونا در دولت آمریکا، آن را اقدامی عجولانه توصیف کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار