قرارداد همکاری مشترک تولید محلولهای ضدعفونیکننده دست و سطوح، بر پایه آب و مبتنی بر فناوری نانو، میان دو شرکت عضو پارک فناوری پردیس، منعقد شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکتهای حوزه سلامت و فناوری اطلاعات عضوپارک فناوری پردیس، از ابتدای شیوع کرونا و برای مقابله با این ویروس، شروع به تولید یا افزایش ظرفیت تولید محصولاتی برای مقابله با آن کردند. به همین دلیل همکاری مشترکی بین شرکتهای پارک جهت همافزایی میان آنها بر اساس دانش و فناوریهای بومی شکل گرفته است. در همین راستا دو شرکت «بایرپل فناور» و «توسعه دانش و فناوری ایلیا» اقدام به عقد قرارداد همکاری برای تولید محلولهای گندزدایی محیط و سطوح بر پایه آب کردهاند.
حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت «توسعه دانش و فناوری ایلیا» با بیان اینکه ۲ محصول این شرکت از آزمایشگاه همکار وزارت بهداشت، موفق به اخذ تاییدیه شده است؛ اظهار کرد: با توجه به مشکلات محلولهای ضدعفونیکننده بر پایه الکل، وزارت بهداشت تمرکز خود را برای حمایت از تولیدکنندگان محصولات ضدعفونیکننده بر پایه آب معطوف کرده است.
وی افزود: نخستین محصول مشترک این دو شرکت که بر پایه آب تولید میشود، تا ۱۰.۰۰۰ برابر نسبت به محلولهای ضدعفونیکننده پایه الکل قویتر است.
مدیر عامل شرکت توسعه دانش و فناوری ایلیا، ادامه داد: دومین محصول مشترک این دو شرکت، محلول ضدعفونیکننده خود استریل با ماندگاری بالا برای استریل نگه داشتن سطوح مختلف است. این محلول به مدت بیش از ۳ ماه، سطوح را نسبت به تماس مجدد با ویروس و باکتری استریل میکند و منجر به اطمینانبخشی مراکز درمانی و کاهش مصرف محلولهای ضدعفونیکننده میشود.
«اسماعیل صابرفر»، مدیرعامل شرکت «بایرپل فناور» نیز ظرفیت تولید این شرکت را برای همکاری مشترک، ۳ تن در روز اعلام کرد و گفت: مخازن نگهداری، مخازن ترکیب مواد اولیه و خط تولید برای همکاری مشترک تجهیز شده است و جهت افزایش ظرفیت تولید نیز آمادگی کامل وجود دارد. خط تولید شرکت در مقادیر ۵۰، ۱۰۰ و ۵۰۰ میلی لیتر آماده تولید است و همچنین تولید در ابعاد بزرگ ۱ و ۴ لیتر هم بر اساس نیاز مخاطب امکانپذیر خواهد بود.