کد خبر:۹۰۳۷۲۷

منتقد سینما: عاشقان سینما مخالف برگزاری جشنواره فجر هستند

اورنگ در رادیو گفتگو بیان کرد:ما جشنواره فیلم فجر را همان جشنواره‌ی بزرگ و معظم می‌خواهیم و نمی‌توانیم شاهد جشنواره‌ای تکه تکه شده باشیم.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برنامه سینما معیار با موضوع برگزاری سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر در پاندمی کرونا، با حضور رضا اورنگ (کارشناس و منتقد سینما) از شبکه رادیویی گفتگو روی آنتن رفت.

رضا اورنگ در برنامه «سینما معیار» با اشاره به حواشی برگزاری جشنواره فیلم فجر در پاندمی کرونا، گفت: جشنواره یا جشن با حضور مردم معنی می‌گیرد و ما نمی‌توانیم در یک اتاق در بسته جشنواره برگزار کنیم.

وی افزود: سی و نهمین دوره از جشنواره فیلم فجر با شرایطی که از برگزاری آن اعلام شده در قالب یک جشنواره نمی‌گنجد.

این کارشناس سینما با اشاره به این که جشنواره فیلم اسکار فقط فیلم‌های اکران شده را شرکت می‌دهد، توضیح داد: جشنواره‌هایی که توام با اکران فیلم‌ها برگزار می‌شوند، باید حضور حداکثری مردم را تجربه کنند.

وی افزود: مردم با حضور در اکران‌های جشنواره فجر از نقاط قوت و ضعف داوران مطلع می‌شوند، اما در سی و نهمین دوره از رویداد مردم اصلا به تماشای فیلم نمی‌نشینند.

رضا اورنگ ادامه داد: فیلم‌های حاضر در دوره‌ی سی و نهم فقط برای اهالی رسانه اکران می‌شوند، حال سوال این‌جاست که اهالی رسانه چند درصد از مخاطبان سینمای ایران را تشکیل می‌دهد.

وی تاکید داشت: ما جشنواره‌ی فیلم فجر را همان جشنواره‌ی بزرگ و معظم می‌خواهیم و نمی‌توانیم شاهد جشنواره‌ای تکه تکه شده باشیم.

این منتقد سینما اضافه کرد: عاشقان سینما شیوه‌ی برگزاری جشنواره فیلم فجر را نمی‌پسندند.

وی با اشاره به این که برگزاری جشنواره فیلم امری ضروری و قطعی نیست، توضیح داد: اکثر جشنواره‌های معتبر و بزرگ دنیا در طول تاریخ به دلیل درگیری با مشکلات متنوع دروه‌هایی را تعطیل شده‌اند.

رضا اورنگ با بیان این که جشنواره محلی برای حضور مردم و سینماگران است، عنوان کرد: ما می‌توانیم در پاندمی کرونا جشنواره فیلم فجر را برگزار نکنیم و بدانیم که با برگزار کردن جشن‌مان در این شرایط، به این رویداد آسیب می‌زنیم.

وی با اشاره به آیین‌نامه جشنواره فیلم فجر، اظهار داشت: متاسفانه برخی افراد از روی لجاجت قصد دارند جشنواره فیلم فجر را به هر طریق ممکن برگزار کنند و اصلا موارد آیین‌نامه‌ای را در نظر نمی‌گیرند.

این کارشناس سینما با اشاره به این که عده‌ای از برگزار شدن جشنواره نفع مالی می‌برند، تصریح کرد: در وضعیت حاضر هر مدیری با برگزاری جشنواره‌ها بیلان‌سازی می‌کند و از جشن‌های مختلف به نفع مدیریت خود بهره می‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار