در این نظرسنجی در دو بخش به این مساله پرداخته شده که نطرات و رای مخاطبان به کدام چهره سیاسی نزدیکتر است و درصد موفقیت حضور یا فعالشدن برخی چهرهها در انتخابات از دید مردم بررسی شده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در این نظرسنجی در دو بخش به این مساله پرداخته شده که نطرات و رای مخاطبان به کدام چهره سیاسی نزدیکتر است و درصد موفقیت حضور یا فعالشدن برخی چهرهها در انتخابات از دید مردم بررسی شده است.
رای احتمالی به شخصیتهای سیاسی
۱. سید ابراهیم رئیسی: در این نظرسنجی با اختلاف در جایگاه اول قرار دارد. رای قطعی ۳۵.۲ درصد پاسخدهندگان با اوست و گفتهاند به احتمال زیاد به او رای خواهند داد و ۱۷.۷ درصد نیز تاحدی به او تمایل دارند. ۹.۲ درصد تمایلشان به وی کم است و ۱۲.۵ درصد هم قطعا به وی رای نخواهند داد.
۲. محمد باقر قالیباف: ۱۹.۲ درصد از پاسخدهندگان گفتهاند به احتمال زیاد به وی رای خواهند داد و ۲۰.۷ نیز گزینه تاحدی نسبت به او تمایل دارند را انتخاب کردهاند. ۱۵.۱ درصد تمایلشان کم است و ۲۵.۲ درصد هم قطعا به وی رای نخواهند داد.
۳. محمد جواد ظریف: ۱۸ درصد از شرکتکنندگان گفتهاند به احتمال زیاد درصورت کاندیداتوری به وی رای خواهند داد. او ۲۷.۳ درصد هم رای منفی دارد و این میزان از افراد گفتهاند که اصلا به او رای نخواهند داد. از میان نظرات ۱۷.۳ درصد هم گفتهاند به وی تاحدی تمایل دارند و همچنین ۱۳.۸ گفتهاند با احتمال کمی ممکن است به او رای بدهند.
۴. علی لاریجانی: در نگاه حاضران در نظرسنجی تنها ۶.۶ درصد رایآوری با احتمال زیاد دارد و البته ۳۳.۱ درصد هم رای منفی دارد که از همه بالاتر است.
۵. حسین دهقان: ۶۶.۸ درصد گفتهاند اصلا او را نمیشناسند که بخواهند به او رای بدهند یا خیر. ۵.۳ درصد از افراد گفتهاند به احتمال زیاد به وی رای خواهند داد و ۹.۸ درصد هم گفتهاند حتما به او رای نخواهند داد.
۶. مسعود پزشکیان: ۴ درصد رای با احتمال زیاد دارد، ۹.۷ درصد گفتهاند اصلا به او رای نخواهند داد و ۷۰.۸ درصد هم گفتهاند او را نمیشناسند.
۷. عزتالله ضرغامی: ۵۰.۸ درصد گفتهاند او را نمیشناسند. در عین حال ضرغامی رای منفی بالایی دارد و ۱۹ درصد گفتهاند اصلا به وی رای نخواهند داد. ۳.۲ درصد هم به احتمال زیاد در انتخابات به او رای میدهند.
۸. سورنا ستاری: ۷۶.۲ درصد او را نمیشناسند، ۳.۱ درصد با احتمال زیاد به او رای میدهند و ۹.۴ درصد هم اصلا به وی رای نخواهند داد.
۹. پرویز فتاح: ۷۱.۶ درصد از افراد گفتهاند وی را نمیشناسند، ۲.۸ درصد با احتمال زیاد به وی رای خواهند داد و ۱۰.۱ درصد هم رای منفی دارد.
۱۰. مهرداد بذرپاش: ۷۷.۴ درصد وی را نمیشناسند، کمتر از یکدرصد به او با احتمال زیاد رای میدهند و ۱۰.۴ درصد هم رای منفی دارد.
تمایل افراد به چهرههای سیاسی
در این بخش از نظرسنجی پرسیده شده که از نظر سیاسی نظر شما به کدامیک از افراد سیاسی نزدیکتر است؟
نکته جالبتوجه اینجاست که ۳۵.۷ درصد گفتهاند که به هیچیک از افرادی که نامشان پرسیده شده نزدیک نیست! ۲۲.۷ درصد محمود احمدینژاد، رئیس دولتهای نهم و دهم را انتخاب کردهاند، ۲۰.۲ درصد سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوهقضائیه و ۱۰. ۶ درصد هم محمد خاتمی، رئیسجمهور دوره اصلاحات را گفته. اند. نکته قابلتامل آن که تنها ۲.۶ درصد حسن روحانی را در این نظرسنجی برگزیدهاند که این خود گویای میزان محبوبیت رئیسجمهور است.
درسته طبق این نظرسنجی ساختگی اسم احمدی نژاد رو حذف کردید ولی توی بخش منبوبیت ظاهرا هنوز محبوبترین شخص سیاسی ایران بعد از حضرت آقاست ! حتی از سید محرومانتون هم محبوب تر :)
به نظر من ایران با رییس جمهور با ایران بدون رییس جمهور هیچ فرقی نداره،رهبری با صلاح دید خودش یک نفر رو انتخاب کنه.تا صندلی ریاست قوه مجریه هم خالی نباشه....ولی تورو خدا مردم رو از این وضع فلاکت بار که واسمون درست کردید نجات بدید
حالا احمدی نژاد رو میگیم سابقه رد صلاحیت داره و رضایی هم برگشته سپاه
ولی سعید جلیلی که یک گزینه مطرح برای نیروهای انقلاب هست رو چرا تو نظرسنجیها نمیارن؟؟؟
معلومه از حضورش می ترسند
تجربه نشون داده کسی می تونه موفق باشه که از درون ساختار وارد رأس بشه. مثل رئیسی که از درون قوه ی قضائیه انتخاب شد.
رأی بنده سعید محمد.
آزموده را آزمودن خطاست...
برای من فرقی نداره کی رئیس جمهور شود فقط بگویم هرکی شود به داد مردم برسد یکی اینکه فکر گرانی باشد دوم یه فکری هم برای جوانان بکند جوانان امروز آینده سازان این مملکت هستند سوم اینکه یه فکر برای جوانان بکند که الان میخواهند ازدواج کنند باوضع گرانی هست نمیتواند ازدواج کنند به داد جوانان برسد
من در انتخابات شرکت نمیکنم هرچند رای من تاثیری درنتیجه نداره ولی تنها کاری که فعلا میتونم درمخالفت با وضع موجود انجام بدم از اولین باری که حق رای پیدا کردم درتمام انتخابات بجز دوره قبلی مجلس شرکت کردم اما با این امدن ورفتن ها هیچ چیز تغییر نکرد که هیچ هر سال بد تر هم شد دروغ پشت دروغ وعده پشت وعده فریب پشت فریب یارانه من در دوره اول روحانی قطع شد صد جا نامه نوشتم واعتراض کردم هیچ پاسخی نگرفتم چند روز مونده به انتخابات یه پیامک اومد که اعتراض شما در حال پیگیری است حالا چرا تو این سه سال خبری نبود خدا عالمه ولی خوب معلومه نامه به دستشون رسیده ولی نقشه دارن برا من وامثال من ماهم خوشحال که دارن پیگیری میکنن رفتیم رای دادیم بعد از ۴سال هنوز پیگیری تموم نشده یعنی شیطان هم به این خوشگلی آدم روفریب نداد روشش یه کم خشن تر بود قسم خوردم منم تا پایان عمر شناسنامم روبگیرم تودستم برم توحوزه رای برگردم بلکه بتونم یک ذره جبران این پیگیری دولت روبه جا بیارم
من در انتخابات ریاست جمهوری در ایران می آیم و به آقای سعید محمد رای می دهم زیرا مسئول کار کشته و انقلابی تر از او دیگر ندیده ام وهمان طور که رهبر عزیز جوان انقلابی میخوان اینم جوان انقلابی که من حاضرم جانمو هم براش بدم
از دهدشت
من یک رزمنده هشت سال دفاع مقدس هستم وهر دوره انتخابات شده چه ریاست جمهوری چه نماینده مجلس چه شورای وچه خبرگان شرکت داشتم وباز خواهم داشت ولی شما را به خدا کسی را انتخاب کنید که به درد محرومان برسد وابروی رهبری را نبرد هر کسی انتخاب می شود کار نمی کند مردم به رهبری بدبین می شونند من می دانم این انقلاب چگونه با خون هم رزم هایم شکل گرفته به خداوندی خدا ۶۷ماه حضور در جبهه دارم وخودم مجروح شده ام واثار مجروحیتم در بدنم موجود است ومدارکی د ر پرونده دارم که همه چیز را در مورد مجروحیتم ثابت می کند وناکنون هیچ امتیازی هم نگرفتم اینها را می گویم بدانید حرف هایم از سیری نیست دلم از این می سوزد .که می ترسم خون تمام شهیدان با ندانم کاری یک سری از مسولان از بین برود من هنوز مستاجرم ودارای ۵فرزند هستم خودم شیمیایی شدم در جزیره مجنون به خدا حقم را نداده اند البته از فرد مقصر دران دنیا می گیرم
به کی رای بدم به بدبختی بعدش آوارگی بعدش به کی رای بدم من ماشینم خونم رفت بدهی بالا آوردم بااین وضع اقتصادی هر دفعه چک برگشت میخوره وسیله فروختم دیگه چیزی بر ای فروش ندارم خدایا بسه اینهه ظلم بسه اینهمه مشکلات
خوبست آقای ظریف با اظهار براعت از وضعیت اقتصادی روحانی وارد عرصه بشن و کابینه اش را هم معرفی کنن قبل از حضور به این شرح آقای هاشم آغاجری وزیر فرهنگ آقای حجاریان وزیر علوم و سایر وزرا آقای معین .کرباسچی.محسن هاشمی.مهاجرانی.محمدرضا خاتمی.سیدحسن خمینی.و....
الیگارشی قطعا از پیش برنده است و الا امثال اینا ذره ای در برابر محمود ارزش و جایگاهی پیش ملت ندارن ، سفره آیه عذا رو میخوان بین خودشون تقسیم کنن ، راست میگید بذارید احمدی نژاد بیاد ، ببینیم چند مرده حلاجید !
یا احمدی نژاد یا هیچکس حداقل آقای احمدی نژاد فکر خوردن نیس فمر بدبختی مردم هست تمام سرمایه من رفت سر ابن دوره روحانی الان چی دارم هیچی دوتا جشم و یه دل حسرت من من چیزایی رو که باید الان دوبرابر دلشتم و ندارم باعثش حلال نمیکنم
با سلام ، یکی از اشکالات اساسی ثبت اختراعات نخبگان کشور از سال 1392 تا کنون :
اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید است ولی مراجع و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !
در این خصوص به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کردم :
کارشناس محترم با سلام ، اینجانب به شخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضی پرونده خود را به حداقل ۵۰ مرجع ارسال کند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند ، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود ۸ سال و پرداخت هزینه چیزی حدود ۳۰ ملیون تومان . در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده های قبلی اعلام کرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضی می خورد ؟ ، دوم اینکه اگر اینجانب بخواهم 30 اظهارنامه با این روند ثبت کنم یه چیزی حدود 900 ملیون باید هزینه کنم ( بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده است ؟ ) ، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت این هزینه را می تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ کیلو روغن نباتی ارزش داره ؟ ) ، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه های خود اختراع ثبت می کنند برخی با دارایی های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می کنند مثل اعضا هیات علمی ، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن ها برگشت میدهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید . یعنی این وسط فقط پول جابجا می شود و کسی ضرر نمی کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه های خود اختراع انجام میدهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند ، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمایه خود را از دست داده اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می باشد . چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند ، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبی می شود یعنی دو قشر بالا و پایین که در این صورت کاپیتالیسم رخ می دهد و …
https://www.farsnews.ir/news/13990415000143/
http://ipm.ssaa.ir/ENQ/List
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
انشاالله در انتخابات 1400 با بیش از 40 میلیون رای بهار می آید وکشور گلستان می شود.
سانسور کردید؟
ولی سعید جلیلی که یک گزینه مطرح برای نیروهای انقلاب هست رو چرا تو نظرسنجیها نمیارن؟؟؟
معلومه از حضورش می ترسند
رأی بنده سعید محمد.
آزموده را آزمودن خطاست...
از دهدشت
نترسید... جمنا که اسمش رو حذف کرد... شما دیگه چرا؟؟؟؟
اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید است ولی مراجع و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !
در این خصوص به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کردم :
کارشناس محترم با سلام ، اینجانب به شخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضی پرونده خود را به حداقل ۵۰ مرجع ارسال کند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند ، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود ۸ سال و پرداخت هزینه چیزی حدود ۳۰ ملیون تومان . در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده های قبلی اعلام کرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضی می خورد ؟ ، دوم اینکه اگر اینجانب بخواهم 30 اظهارنامه با این روند ثبت کنم یه چیزی حدود 900 ملیون باید هزینه کنم ( بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده است ؟ ) ، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت این هزینه را می تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ کیلو روغن نباتی ارزش داره ؟ ) ، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه های خود اختراع ثبت می کنند برخی با دارایی های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می کنند مثل اعضا هیات علمی ، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن ها برگشت میدهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید . یعنی این وسط فقط پول جابجا می شود و کسی ضرر نمی کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه های خود اختراع انجام میدهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند ، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمایه خود را از دست داده اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می باشد . چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند ، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبی می شود یعنی دو قشر بالا و پایین که در این صورت کاپیتالیسم رخ می دهد و …
https://www.farsnews.ir/news/13990415000143/
http://ipm.ssaa.ir/ENQ/List