کد خبر:۹۰۵۲۶۶
معاون دانشگاه خبر داد

اصلاح آیین نامه حقوق و دستمزد در دانشگاه آزاد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی از قرارداد با بیمه تکمیلی مناسب و همچنین اصلاح آیین نامه حقوق و دستمزد در دانشگاه آزاد خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد، محمدمهدی فداکار در سفر به استان خراسان جنوبی از واحد‌های فردوس و طبس بازدید و با کارکنان و اساتید این واحد‌ها دیدار و گفتگو کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اصلاح چارت‌های ادرای دانشگاه، گفت: تبدیل وضعیت نیرو‌های قرارداری با سابقه پنج سال به بالا دانشگاه آزاد اسلامی به رسمی قطعی در حال انجام است

وی قرارداد با بیمه تکمیلی مناسب، اصلاح آئین نامه دستمزد و حقوق و تسهیلات مناسب برای اساتید و کارکنان را از دیگر برنامه‌های این معاونت عنوان کرد.

در ادامه دکتر غفاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس، گزارشی از وضعیت و امکانات واحد فردوس ارائه کرد و گفت: واحد فردوس دارای امکانات مناسب و پتانسیل عالی برای جذب دانشجویان بیشتر است، اما نبود امکانات ریلی و هوایی و دوری از مراکز پرجمعیت کشور، باعث رکود دانشجو بوده و نیاز به مساعدت در حمایت از طرح‌های علمی و پژوهشی دارد تا بتوانیم درآمدزایی بیشتری داشته باشیم.

ساخت سرای دانشجویی، تأسیس مرکز مشاوره بالینی جهت حفظ و توسعه رشته‌های روانشناسی تا مقطع دکتری، ساخت سلف سرویس مناسب دانشجویان در واحد و توسعه مزرعه نمونه کشاورزی را از جمله این طرح‌ها دانست و افزود: انجام این طرح‌ها نیاز به تخصیص بودجه از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار