به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مراسم رونمایی از سرود مصباح ولایت با حضور حجتالاسلام والمسلمین حسینینژاد، رئیس مجمع نمایندگان طلاب و از سوی قرارگاه فرهنگی جهادی المهدی(عج) سازمان بسیج سازندگی کشور برگزار شد.
سرود مصباح ولایت، سرودی است که از سوی یکی از گروههای سرود یزد به مناسبت ارتحال آیتالله محمدتقی مصباح یزدی سروده شده است.
در این مراسم صابر خراسانی و سیدمهدی تحویلدار به شعرخوانی و مرثیهسرایی پرداخته و همچنین حجتالاسلام والمسلمین حسینینژاد به ایراد سخن پرداخت.
حجتالاسلام والمسلین سیدعلیاکبر حسینینژاد، رئیس مجمع نمایندگان طلاب، در سخنان خود گفت: آیتالله مصباح یزدی در مؤسسه باقرالعلوم(ع) کادرسازی را شروع کردند و بعید میدانم مجموعهای با این حجم از پژوهشگران برجسته و فاخرتر از مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی داشته باشیم.
وی افزود: تنها ۶۵ هزار نفر در اردوهای ولایت این مؤسسه آموزش دیدند که بارها شاهد بودم وقتی با این افراد مینشستیم میگفتند ما با حضور در این دوره تازه فهمیدیم اسلام و نماز و ولایت چیست؟ ایشان تلاش شبانهروزی در این عرصه داشتند و بنده خودم شاهد بودم که ۲۰ نفر از دانشپژوهان موفق خود را به دانشگاههای اروپا فرستادند تا در رشتههای مختلف تحصیل کنند و با فلسفه و فرهنگ و علوم انسانی و اجتماعی غرب آشنا شده و با ورود به کشور بتوانند خدمت کنند.
حسینینژاد تصریح کرد: این مؤسسه ۱۱ رشته تخصصی در حد دکتری دارد و تلفیقی میان دین و تمدن جدید در آن صورت گرفته است و سبب شده تا متون اسلامی را با متد جدید علمی در راه رفع نیازهای جامعه بازخوانی و بازآفرینی کنند.
وی با بیان اینکه آیتالله مصباح یزدی در تربیت نیرو خیلی دقیق و حساس بود، اظهار کرد: آیتالله مصباح یزدی، نیروهای زیادی برای دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی تربیت کردند و در پرتو این زحمات متخصصان زیادی در علوم انسانی اسلامی برای عرضه به محیطهای علمی داریم. خود ایشان هم اهل مناظره و مبحث و پرتلاش بودند.
حسینینژاد با بیان اینکه ولایتمداری او زبانزد بود و به تنهایی در برابر مخالفان ولایت ایستاد، افزود: آیتالله مصباح شخصیتی جامع و کامل داشت، جالب اینکه میفرمود من در سن ۱۱ سالگی به تهران میرفتم تا ریاضی بیاموزم با اینکه در میان حوزویان این مسئله چندان رواج نداشت و الحمدلله با تربیت شاگردان این علوم را هم به شاگردانشان منتقل کرد.