انبوه پیامک‌های اعتراضی مردم درباره ریزش بورس/ مهلت یک هفته‌ای وزیر اقتصاد برای شفاف سازی
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۵۸۳۰
عضو هیات رئیسه مجلس مطرح کرد:

انبوه پیامک‌های اعتراضی مردم درباره ریزش بورس/ مهلت یک هفته‌ای وزیر اقتصاد برای شفاف سازی

حاجی دلیگانی از پیامک‌های انبوه مردمی در باره ریزش چند روز اخیر بورس خبر داد و گفت: وزیر اقتصاد بایدظرف یک هفته آینده نسبت به تعیین تکلیف وضعیت بورس اقدام کند.
انبوه پیامک‌های اعتراضی مردم درباره ریزش بورس/ مهلت یک هفته‌ای وزیر اقتصاد برای شفاف سازی
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی، گفت: در روز‌های اخیر بیش از ۵۰۰ پیامک از مردم به من رسیده که همگی از ریزش روز‌های اخیر در ارزش سهام بورس گله‌مند و خواستار رسیدگی به این وضعیت بودند.

وی افزود: وضعیت حاکم بر بورس یا معلول سوءمدیریت است و یا این که خط نفوذی در بورس شکل گرفته و به دنبال ایجاد نارضایتی میان مردم است.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: امروز شرایط بورس باعث ناراحتی و نگرانی‌های زیادی بین مردم شده و حتی اختلافات خانوادگی را نیز سبب شده است.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: وزیر اقتصاد باید ظرف یک هفته آینده نسبت به شفاف سازی و تعیین تکلیف بازار بورس اقدام کند.

وی افزود: چنانچه وزیر اقتصاد ظرف یک هفته آینده نسبت به شفاف سازی و تعیین تکلیف بورس اقدام نکند، از ابزار‌های نظارتی همچون شکایت در قالب ماده ۲۳۴ و تحقیق و تفحص موضوع را مورد پیگیری قرار می‌دهیم.
منبع: فارس
پربازدیدترین آخرین اخبار