معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با جمع آوری نیازهای فناورانه دستگاه ها، ارگان ها، شرکتها، صنایع و مجموعههای تولیدی و اجرایی این نیازها را در قالب یک لیست مشخص و منسجم به شرکتهای فناور و دانشبنیان عرضه میکند.
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری دانشجو، مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با جمع آوری نیازهای فناورانه دستگاه ها، ارگان ها، شرکتها، صنایع و مجموعههای تولیدی و اجرایی این نیازها را در قالب یک لیست مشخص و منسجم به شرکتهای فناور و دانشبنیان عرضه میکند.
این چند خدمت ویژه با تمرکز بر ارائه پاسخهای فناورانه به نیازهای صنایع و تولیدکنندگان بزرگ، از طریق تشویق شرکتهای فناور و دانشبنیان به تلاش در این عرصه، عرضه میشود.
شرکتهای دانشبنیان، با مراجعه به این لیست میتوانند با تولید این مواد و تجهیزات و ارائه خدمات دانشبنیان در راستای رفع نیازهای کشور گام بردارند.
در نهایت نیز شرکتهای توانمند دانشبنیان که توانستهاند رضایت دستگاه کارفرما را جلب کنند، برای عقد قرارداد ارائه محصول یا خدمت دانشبنیان مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، قرار میگیرد.
در حال حاضر فهرستی، بالغ بر چهارصد نیاز فناورانه مختلف در سامانه اینترنتی وابسته به مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان قرار گرفته است. علاوه بر این فهرست، این مرکز هر ساله دهها فراخوان برای رفع نیازهای فناورانه و شرکت در چالشهای رفع فناوری منتشر میکند.
همچنین تعدادی کارگزار تحت عنوان کارگزاران رفع فناوری، به صورت رسمی با این مرکز همکاری میکنند. محور اصلی این کارگزاران، ایجاد اتصال و ارتباط بین شرکتهای دانشبنیان و مجموعههای بزرگ صنعتی و اجرایی است.
این ارتباط میتواند به رفع نیازهای فناورانه، منتهی شود. در حال حاضر حداقل ۱۵ کارگزار فعال در این عرصه مشغول به خدمترسانی هستند.
آدرس و راههای ارتباطی با کارگزاران هر استان به تفکیک در سایت مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان موجود است و شرکتهای دانشبنیان میتوانند با این کارگزاران ارتباط بگیرند.
در خدمتی دیگر، شرکتها و موسسات صنعتی، تولیدی و اجرایی، در صورت نیاز به ارتباط فناورانه با شرکتهای دانشبنیان به منظور رفع نیازمندی و چالش فناورانه، خرید محصول، سرمایهگذاری و دیگر موارد همکاری، میتوانند به سامانه مرکز شرکتها و موسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، مراجعه کنند و با پر کردن فرمهای مربوطه، اعلام نیاز کنند.
این مرکز در اسرع وقت این نیاز فناورانه را به اطلاع بیش از ۵ هزار شرکت دانشبنیان و دیگر شرکتهای فناور خواهد رساند. لیست نیازهای فناورانه نیز، در پرتال مرکز شرکتها و موسسات دانش بنیان به آدرس daneshbonyan.isti.ir موجود است.