سرهنگ ابراهیمی در رادیو گفتگو مطرح کرد: افرادی که تخلف کردهاند، اما جریمه نشدهاند در صف ثبت سامانه هستند و به زودی جریمه برای آنها هم صادر خواهد شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفتگو؛ سرهنگ رسول ابراهیمی با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» با اشاره به بی توجهی و عادی انگاری برخی از شهروندان نسبت به محدودیتهای تردد عنوان کرد: با توجه به این موضوع، ناجا تیمهای نامحسوس در شب را افزایش داد تا بتواند تخلفات تردد شبانه را به خوبی کنترل کند.
وی افزود: دوربینهای پلیس این قابلیت را دارند که تمام تردهای وسائط نقلیه معابر و تک به تک پلاک خودروها را ضبط کنند. حتی برخی از دوربینها این توانایی را دارند که در عرض یک ثانیه تخلف همزمان ۶ خودرو را ثبت کند.
جانشین معاونت عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا با تاکید بر این که رویکرد ما دریافت جریمه نیست، اظهار کرد: هدف ما این است که ترددهای غیرضروری با همکاری مردم به کمترین حالت ممکن برسد.
ابراهیمی درباره تعداد تخلفهای ثبت شده گفت: در دور جدید محدودیتهای تردد و پروتکلهای بهداشتی مربوط به راهور که از ابتدای آذرماه اعمال شد ۶ میلیون تخلف ثبت شده است و نزدیک به ۳ میلیون ثبت نهایی شدهاند و بقیه در صف ثبت سامانه هستند یعنی افرادی که تخلف کردهاند، اما هنوز برگه جریمه را دریافت نکردهاند در صف هستند.
وی افزود: از ابتدای آذر نزدیک به ۸۰۰ هزار سفر در کل محورهای مواصلاتی کشور رخ داده است؛ به معنای دیگر در هر ساعت، ۲۶۳ وسیله نقلیه در این محدوده زمانی تردد کرده است که نسبت به زمان مشابه سال گذشته ۱۳ درصد کاهش نشان میدهد.
به عقیده این مقام مسئول در پلیس راهور ناجا، جریمه باید مرحله آخر برای کنترل یا برخورد با تخلف باشد و درصورتی که تمام مراحل موثر نبود باید به سراغ این مورد رفت. درواقع سازمانها، دستگاهها و NGOها نقش مهمتری در ترغیب مردم به رعایت پروتکلها دارند.
ابراهیمی در پایان مصاحبه با رادیو گفتوگو تاکید کرد: پلیس راهور ناجا در کنار برنامههای عملیاتی در خصوص اعمال محدودیتها، تدابیر خدماتی هم در نظر گرفت که میتوان به نوبت دهی خدمات شماره گذاری اشاره کرد که برای بیش از یک میلیون و ۶۰۰ خودرو صورت گرفته است. همچنین راه اندازی سامانه آزمایشی آزمون آیین نامه راهنمایی رانندگی موجب کاهش ۶۰ درصدی مراجعه حضوری مردم به آموزشگاههای تعلیم رانندگی شده است.