کد خبر:۹۰۹۴۱۶

ورود واکسن کرونا به کشور در ۳ مرحله/ انجام اولین پرواز توسط ماهان در هفته آینده

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: مقرر بود پنچشنبه همین هفته اولین پارت از واکسن کرونای روسی بارگیری و وارد کشور شود که محقق نشد و احتمالا هفته آینده، هواپیمایی ماهان انتقال این واکسن به کشور را انجام می‌دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسن ذیبخش در گفتگویی در تشریح آخرین وضعیت ورود واکسن روسی کرونا به کشور اظهار داشت: طبق هماهنگی ستاد مقابله با کرونا و جلساتی که در این باره با وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری برگزار می‌شود، مقرر بود در قالب ۳ پارت واکسن اسپوتنیک از روسیه به کشور منتقل شود.

وی بیان کرد: انتقال این واکس به کشور از طریق پرواز‌های سه شرکت هواپیمایی ماهان، ایران ایر و یک شرکت هواپیمایی دیگر انجام می‌شود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اضافه کرد: مقرر بود پنچشنبه همین هفته ۱۶ بهمن اولین پارت از واکسن کرونای روسی بارگیری و وارد کشور شود که محقق نشد و احتمالا هفته آینده شرکت هواپیمایی ماهان انتقال این واکسن به کشور را انجام می‌دهد، ولی هنوز زمان دقیق انجام این پرواز مشخص نیست.

ذیبخش در پاسخ به این سوال که هماهنگی برای انتقال واکسن چگونه خواهد بود؟ گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری در این باره هماهنگ هستند.

وی درباره تأمین تجهیزات برای بارگیری و حمل واکسن در هواپیما اظهار داشت: از نظر تجهیزات برای انتقال این واکسن‌ها با هواپیما هیچ مشکلی نداریم.

به گزارش فارس پیش از این مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از توافق با روسیه برای خرید و واردات واکسن روسی اسپوتنیک برای مقابله با کرونا گفته بودند.

طبق اعلام نیویورک تایمز، واکسن اسپوتنیک وی که توسط شرکت گامالیای روسیه تولید شده برای استفاده در روسیه و سایر نقاط دنیا تایید شده و دو ماه است تزریق آن آغاز شده است.

واکسن «اسپوتنیک وی» کشور روسیه برای مقابله با ویروس کرونا با استقبال ۱۹ کشور جهان مواجه شده است و ۱۵ کشور واکسن را خریده اند؛ آلمان نیز برای حمایت از این واکسن اعلام آمادگی کرده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار