مجتبی شاکری، دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، در رابطه با حضور این جمعیت در انتخابات ۱۴۰۰، گفت: جانبازان انقلاب اسلامی بهعنوان یک حزب و تشکیلاتی که اهدافی را دنبال میکند، قاعدتا همین مطالب را در داخل خودش دارد و سیر قضایای انتخابات 1400 را که در موضوع ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای شهر و روستا است در مباحث گفتمانی و هم در تعیین شعارها و مباحث مربوط به مرجعیت تصمیم گیری و مباحث مرتبط با آن دنبال میکند.
وی با تاکید بر اینکه شرکت در انتخابات بهتر است همسو با دیگر احزاب انقلابی باشد، اظهار کرد: آیا در شرایط فعلی یک حزب خودش به تنهایی بخواهد تمامی مباحث را پیش ببرد عاقلانه است یا با مجموعه کسانی که همسو و هم جهت هستند، با آنها هماهنگ باشد مناسب تر است؟
شاکری ادامه داد: طبیعتا اقتضا میکند این هماهنگیها صورت بگیرد تا هم افزایی اتفاق بیفتد.
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با اشاره به جبههای که تشکیل دادهاند، گفت: ما با جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی و جمعیت ایثارگران انقلاب یک جبههای را تشکیل دادیم که این جبهه در دورههای قبلی هم این کارکرد هماهنگی را برای ما داشت.
وی ادامه داد: در این فصل جدید انتخاباتی هم این هماهنگی به وجود آمده که بتوانند کار جبههای انجام دهند و مواضع خودشان را هماهنگ کنند.
شاکری در رابطه با ائتلاف کل جریان انقلابی، بیان کرد: ما قائل به این هستیم که کل طیف نیروهای انقلاب اعم از احزاب و جبهه ها با یکدیگر هماهنگ شوند تا نیروهای خودشان را سراسر کشور هماهنگ کنند و از فهرست مشترکی حمایت کنند، تا آرا پراکنده نشود.
دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی مجلس یازدهم را نمونه پیروز این ائتلاف دانست و گفت: مجلس یازدهم نشان داد که هم در قالب حزبی و جبههای و هم در قالب ائتلاف کل جریان نیروهای انقلاب میشود یک عملیات موفق را دامن زد و فهرست واحدی را به مردم ارائه داد؛ که خب نتیجه این کار میشود مجلسی که پیش از 90 درصد نمایندگان آن از همین فهرست شورای ائتلاف توانستند رای بیاورند.
وی افزود: لذا به نظر میرسد که نباید احزاب پراکنده شوند و ضمن حفظ استقلال خودشان باید به خاطر هم افزایی کل جریان این انعطاف را داشته باشند که گرد هم بیایند و یک کار ملی انجام دهند.
شاکری در رابطه با شورای ائتلاف، اظهار کرد: در گذر زمان مدل ائتلاف باید به روز رسانی شود و اگر کم و کاستیهایی دارد باید آن را جبران کنیم؛ و این مدلی که تجربه موفق بوده نباید کنار بگذاریم و مدل تجربه نشدهای را ادامه بدهیم.
دبیر کل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه هنوز به مصداقی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نرسیدهاند، بیان کرد: به طور طبیعی شرایط زمانی الان، قبل از ثبت نام نامزدها است و تازه مرحله گفتوگو با نامزدها فرا رسیده است.
وی ادامه داد: برخی از نامزدها تجربه اولشان است که در عرصه انتخابات ریاست جمهوری قرار میگیرند و برخی هم قبلا به عنوان نامزد بودند که لازم است در شرایط جدید و تحولات داخل کشور و منطقه مطالب و برنامههای خودشان را بیان کنند.
شاکری افزود: این گفتگو ها باید انجام شود و از نامزدها برنامه خواسته شود تا در چالش طبیعی احزاب که عیار نامزدها را میسنجد، قبول شوند.