گرهمایی جامعه مبلغان استان تهران به منظور تجدید بیعت با آرمانهای امام خمینی (ره) و تجدید خاطرات ایام انقلاب در حسینیه صاحبالزمانی (عج) تهران برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جمع کثیری از جامعه مبلغان استان تهران در محل حسینیه صاحبالزمانی (عج) تهران به بهانه بیعت با آرمانهای امام خمینی رحمت الله علیه حضور یافته و مروری بر رفتارهای اجتماعی و سیاسی امام راحل داشته و افقهای اندیشه اسلامی ایشان را مرور کردند.
در ابتدای این جلسه سیدمحمد کرمانی آیاتی از سوره مبارکه اسراء را تلاوت و حجتالاسلام ادیب یزدی ضمن خوشآمدگویی مطالبی چند از جنبههای اجتماعی و سیاسی حضرت امام را بیان کرد.
وی با اشاره به مواضع سیاسی امام خمینی (ره) در ابعاد برخورد با رفتارهای گوناگون سیاسی احزاب و ایجاد بستر همفکری آنان در خصوص پیروزی انقلاب با محوریت امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) با قاطعیت سیاسی در مواضع مختلف باعث ارائه راهکارهای برون رفت از مشکلات سیاسی را نیز بوجود میآورد و در عصر فعلی مقام معظم رهبری به عنوان فرزند خلف ایشان با همان شیوه و ادامه مسیر سیاسی باعث برون رفت مشکلات سیاسی و اجتماعی جامعه از برنامهها و فتنههای پیش آمده توسط دشمنان موفقتر از هر فرد دیگری مانند امام عمل میکنند.
در ادامه حمیدرضا نقاشیان سرپرست تیم حفاظت شخصی امام خمینی (ره) به عنوان سخنران بعدی این نشست ضمن بیان برخی خاطرات ویژه از دوران حفاظت از ایشان و تعاملات مختلف مسئولان در آن دوران و دفاع مقدس نیز پرداخت و گفت: خنثیسازای فتنههای دشمن در دوران دفاع مقدس و حملات سیاسی و نظامی و توام کردن فتنههای موجود در زمان حیات امام امت، همیشه با درایت و نکته سنجی ایشان و ارائه راهکارهای تأثیرگذار انجام شده و ایشان نقش پیشگیرنده را به خوبی ایفا میکرد.
آیتالله اسدی از فقههای حوزه علمیه قم در ادامه ضمن تأکید بر اهمیت فقه و اثر گرفتن انقلاب اسلامی از تأثیر فقیهی عالیقدر همچون امام (ره) مطالبی چند در مورد یکی از موارد فقهی از منظر فقه امامیه، آیات قرآن درخصوص سجده و تفاوتهای آن با روشهای فعلی در شیوه سجده در برادران اهل سنت و اهل شیعه نیز بیان داشتند.
آیتالله منفرد سخنران بعد این نشست بود و با اشاره به اهمیت سجایای اخلاقی حضرت امام خمینی (ره) و آثار بجا مانده از دست نوشتهها و سخنان ایشان در باب اخلاق نیز نکاتی را بیان داشت و گفت: یکی از مهمترین معیارهای امام امت نیز بهرهگیری از تمام زوایای اخلاقی برای تأثیرگذاری اجتماعی بوده که توانسته باعث ارتباط امام و بطن جامعه را ایجاد کند.
در پایان محمدحسین صفار هرندی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی با اشاره به وجوه مختلف و متمایز شخصیت سیاسی و اجتماعی حضرت امام خمینی (ره) به تشریح سیاستهای پهلوی اول و دوم و بخصوص رضا خان و تأثیرپذیری او از نفوذ بیگانگان و استقلال حضرت امام (ره) در رفتارهای سیاسی اجتماعی در دوران پیروزی انقلاب و دفاع مقدس پرداخت.