ترقی: مجلس باید نظارت قانونی برای حکم‌های غیرقانونی داشته باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۲۳۳۳

ترقی: مجلس باید نظارت قانونی برای حکم‌های غیرقانونی داشته باشد

کارشناس مسائل سیاسی در مورد غیرقانونی بودن حکم دبیر مناطق آزاد گفت: متاسفانه در برخی موارد دولت از اختیارات خود استفاده کرده که غیرقانونی است.

حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» در مورد غیرقانونی بودن حکم دبیر مناطق آزاد گفت: متاسفانه در برخی موارد دولت از اختیارات خود استفاده کرده که غیرقانونی است و افرادی را در کوتاه مدت به کار می‌گیرد که موجب سلب اعتماد مردم می‌شود.

وی تصریح کرد: تخلفات اداری هم که دست رئیس‌جمهور است و نمی‌توان به این مورد هم امید داشت لذا دیوان محاسبات می‌تواند گزارش‌های مجلس در این خصوص را پیگیری کرده و به آن رسیدگی کند.


این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی که وظیفه نظارت دارد، می‌تواند در این خصوص ورود ‌کرده و اقدامات لازم را انجام دهد.

ترقی خاطرنشان کرد: باید در مورد پست‌های مدیریتی نظارت قانونی انجام شود تا شاهد چنین مواردی نباشیم، امیدواریم که واقعا مجلس این موضوع را در دستور کار قرار دهد.


وی تاکید کرد: باید در کشور افراد بازنشسته کنار گذاشته شود و طبق قانون از افراد جوان و کارآمد استفاده شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار