آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۳۳۵۸
رحیمی مطرح کرد

۶۷ طرح خوابگاهی نیمه کاره در دانشگاه‌های علوم پزشکی

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: ۶۷ طرح نیمه کاره عمرانی در زمینه احداث خوابگاه‌های دانشجویی در شهر‌های مختلف وجود دارد که در حال حاضر از این تعداد، ۴۵ خوابگاه دانشجویی در حال تکمیل است.

۶۷ طرح خوابگاهی نیمه کاره در دانشگاه‌های علوم پزشکی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از مفدا، بهروز رحیمی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در وبینار مشترک معاونت‌های «فرهنگی و دانشجویی» و «آموزشی» وزارت بهداشت با نمایندگان شورا‌های صنفی دستیاران و دانشجویان PHD گفت: قطعا برگزاری این نشست‌ها و تبادل افکار و هم‌اندیشی‌ها، می‌تواند منشاء خیر و برکات زیادی برای دستیاران و دانشجویان مقطع دکترای تخصصی باشد. امیدوارم این جلسات به صورت مستمر و منظم برگزار شود تا بتوانیم در آینده نزدیک شاهد تحولات خوبی در حوزه صنفی و رفاهی این قشر از دانشجویان باشیم.

وی با بیان اینکه صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، نسبت به دانشجویان دستیاری نیز متعهد و احساس مسئولیت می‌کند، گفت: این صندوق نه تنها دغدغه‌اش تامین رفاه و مسائل صنفی و معیشتی دانشجویان علوم پزشکی در مقطع پایه است، بلکه نسبت به دانشجویان دستیاری نیز احساس مسئولیت می‌کند و همواره درصدد فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تحقق بستر‌های رفاهی برای این عزیزان است.

رحیمی گفت: بیش از ۸۰ درصد جامعه هدف ما در مقطع دستیاری، عزیزانی هستند که در سن بالای ۳۰ سال قرار دارند و بررسی‌ها نشان می‌دهند قریب به اتفاق دستیاران، مجرد هستند، به همین دلیل در خصوص اعطای وام‌های ازدواج به این قشر زحمتکش، برنامه‌های خاصی تدارک دیده‌ایم و بنا داریم در راستای اعطای وام به این افراد، با رقم‌های بالاتر و بدون رعایت اولویت، اقدامات مؤثری انجام دهیم.

وی افزود: همچنین وام ودیعه مسکن برای تامین رفاه دستیاران از اهمیت خاصی برخوردار است که خوشبختانه برای نخستین بار ردیفی برای تخصیص این وام، از منابع لازم، ایجاد شده است. البته تاکنون از منابع صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، مبالغی برای تامین وام ودیعه مسکن به دستیاران در نظر گرفته می‌شد که خوشبختانه آن‌ها را محقق کردیم. همچنین در این مسیر، مذاکرات خوبی با کمیسیون‌های «تلفیق» و «بهداشت» انجام داده‌ایم که تلاش داریم عدد قابل توجهی را استخراج و صرف اعطای وام‌های ودیعه مسکن کنیم.

به گفته رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، البته برای عملیاتی شدن این اقدامات، لازم‌است طرح‌های مشترکی با دانشگاه‌های علوم پزشکی اجرا کنیم همانند الگویی که با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص تامین منابع انجام دادیم که در سایه این طرح، بخشی از منابع اعطای وام را صندوق رفاه و بخشی را دانشگاه‌های علوم پزشکی متعهد می‌شوند. به هرحال امیدوارم بتوانیم با اجرای این طرح‌ها، رقم قابل توجهی به عنوان وام ودیعه مسکن در اختیار دانشجویان دستیاری و مقطع دکترای تخصصی قرار گیرند و قطعا این اتفاق مبارک می‌تواند بخش اعظمی از مشکلات این قشر را بویژه در شهر‌های بزرگ در زمینه تامین مسکن، مرتفع کند.

رحیمی با توضیح الگویی که به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه وام ودیعه مسکن دانشجویان دستیاری‏ پرداخت می‌شود، گفت: بر اساس این الگو، مبلغی را دانشگاه و به همان میزان صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت اختصاص می‌دهد و از این محل به دانشجوی متأهلی که دانشگاه معرفی خواهد کرد وام داده خواهد شد. در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این چند سال که این تفاهم‌نامه بسته شده است مشکل خوابگاه متاهلی را رفع شده است و این پول به صورت شناور در حال چرخش است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت همچنین به خوابگاه‌های نیمه کاره دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: بخشی از تعهد صندوق رفاه در قبال پروژه‌های نیمه کاره خوابگاهی است. ۶۷ طرح نیمه کاره عمرانی در زمینه احداث خوابگاه‌های دانشجویی در شهر‌های مختلف وجود دارد که در حال حاضر از این تعداد، ۴۵ خوابگاه دانشجویی در قالب استفاده از تبصره ۹ بودجه و تفاهم با بانک‌های چهارگانه طرف قرارداد، از طریق تامین وام در حال تکمیل است که در این راستا سود و کارمزد این وام‌ها را صندوق رفاه دانشجویان تامین می‌کند و بخشی از هزینه‌ها برعهده دانشکده یا دانشگاه‌های علوم پزشکی است. به هرحال این نوید را باید بدهم که حرکت رو به رشدی در مسیر احداث خوابگاه‌های نیمه کاره در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی شکل گرفته است که بخشی از این خوابگاه‌ها مربوط به دانشجویان متاهل است.

 وی همچنین به موضوع ضرورت بهسازی و نوسازی پاویون‌های آموزشی دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: پایون‌های آموزشی، همانند خوابگاه‌های دانشجویی، جزو لاینفک رفاه دانشجویان به شمار می‌روند و باید همانقدر که نسبت به احداث و نوسازی خوابگاه‌های دانشجویی تلاش می‌کنیم، نسبت به بهسازی و نوسازی این مراکز آموزشی نیز تلاش کرد چرا که پاویون‌های آموزشی که در جوار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی قرار دارند، محلی برای کسب علم و دانش رزیدنت‌ها، دستیاران و دانشجویان مقطع دکترای تخصصی هستند.

رحیمی گفت: امیدوارم بتوانیم با بررسی‌های بیشتر و اجرای طرح مشترک با مدیران «معاونت آموزشی» و همچنین «معاونت فرهنگی و دانشجویی» وزارت بهداشت و نیز دانشگاه‌های مورد نظر، منابع لازم را برای تامین بهسازی و نوسازی این پاویون‌های آموزشی فراهم کنیم که البته می‌توان در این مسیر در قالب تفاهمنامه سه جانبه اقدامات لازم را انجام داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار