کد خبر:۹۱۳۵۴۰
در گفتگو با دانشجو؛

مفرد: اعزام گروه‌های جهادی سه استان برای امداد رسانی به شهر زلزله زده سی سخت / نیازی به اعزام از سایر استان‌ها نداریم

معاون جهادی بسیج دانشجویی با اشاره به اعزام گروه‌های جهادی به منطقه زلزله زده سی سخت گفت: گروه‌های جهادی از سه استان فارس، اصفهان و کهکیلویه برای امداد رسانی به منطقه اعزام شدند.

مفرد: اعزام گروه‌های جهادی سه استان برای امداد رسانی به شهر سی سخت / نیازی به اعزام از سایر استان‌ها نداریم

صادق مفرد، معاون جهادی بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وقوع زلزله در منطقه سی سخت گفت: شب گذشته به محض وقوع حادثه تعدادی  از گروه‌های جهادی استان وارد منطقه شدند، همچنین از استان‌های  همجوار مانند اصفهان نیمه شب برای شناسایی در منطقه مستقر شدند. بر اساس اطلاعات ارسالی تیم‌های جهادی مستقر  شده حادثه، تلفات جانی نداشته  و خسارات خیلی به بخش‌های روستایی وارد نشده است. بیشتر خسارات در شهر سی سخت بوده که آن هم به نسبت سایر حوادثی که در  چند سال اخیر ناشی از زلزله‌ها داشتیم کمتر و به شدت حوادث گذشته نیست.

وی افزود: با برآورد اولیه، نیاز به اعزام گروه‌های جهادی از سایر استان‌ها نداریم و اعزام  گروه‌های جهادی برای امداد رسانی از خود استان کهکلویه و استان‌های همجوار مانند فارس و اصفهان کفایت می‌کند. مسئله اصلی رعب و وحشتی است که در میان مردم ایجاد شده که سپاه پاسداران در حال اسکان خانواد‌های آسیب دیده است. نیاز اولیه که مردم می‌توانند کمک کنند،اقلامی است که برای اسکان اولیه در نظر گرفته می‌شود.

مفرد خاطر نشان کرد: نیازهای اولیه از جمله غذای کنسروی، نان و وسایل گرمایشی است و در مرحله بعد که برآورد‌ها دقیق‌تر شود و خسارات‌های وارد شده مشخص و سرمای هوا کاهش پیدا کند، احتمالا برای نوروز مرمت و ساخت منازل‌هایی که آسیب دیده اند از ظرفیت گروه‌های جهادی برای کمک به منازل آسیب دیده استفاده قابل توجهی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار