مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی اصفهان گفت: باتوجه به اینکه خانهها در سیسخت به طور کامل تخریب نشده، ابتدا باید عملیات تخریب و خاکبرداری صورت گیرد و پس از آن برای حضور جهادگران برنامهریزی کنیم.
علی کریمی، مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی اصفهان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به ارائه گزارشی از وضعیت سیسخت پس از زلزله پرداخت و اظهار کرد: تفاوت زلزله سیسخت با زلزلههای گذشته این است که تخریب مانند زلزله کرمانشاه یا بم اتفاق نیفتاده است و از طرف دیگر زلزله داخل شهر سیسخت بوده نه روستاهای اطراف آن، به همین دلیل خسارت اصلی در این شهر رخ داده است.
کریمی با اشاره به اینکه تلفات انسانی در زلزله سیسخت زیاد نبوده، افزود: در این زلزله خانهها به طور کامل تخریب نشده، اما سقف خانهها ریخته و دیوارها ترک برداشته است و به همین دلیل امکان اسکان در خانهها وجود ندارد.
مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی اصفهان توضیح داد: در شرایط فعلی از دست گروههای جهادی غیرمتخصص و بدون تجهیزات کاری برنمی آید و نیاز است تا از سوی نهادهای مسئول که تجهیزات کافی دارند، ابتدا تخریب خانهها صورت گیرد و پس از آن، جهادگران برای ساخت خانهها به کمک مردم بیایند.
وی با اشاره به اینکه فعلا گاز و برق و آب شهر وصل است، گفت: خانوادههایی که در یاسوج اقوامی دارند، فعلا برای گذراندن زندگی به یاسوج رفته اند و از هر خانواده یک نفر برای مراقبت از وسایل در سیسخت مانده است که برای این افراد نیاز به چادر و غذای گرم است.
کریمی تصریح کرد: در حال حاضر جهادگران استان کهکیلویه و بویراحمد چادرها و ایستگاههای توزیع غذای گرم برای افراد باقیمانده در شهر برپا کرده اند و دیگر نیازی به حضور جهادگران از شهرهای دیگر نیست. جهادگران میتوانند کمکهای نقدی خود را به گروههای استانی ارسال کنند تا در طبخ و توزیع غذای گرم استفاده شود.
در ویدئوی زیر، حق شناس، عضو مجمع جهادگران استان اصفهان و مسئول تیم عملیات سریع این مجمع به توضیح شرایط در سیسخت میپردازد.