کد خبر:۹۱۴۰۰۵

قدردانی سردار سلامی از موفقیت‌های علمی و فناوری بسیج ذوب آهن اصفهان

فرمانده سپاه انقلاب اسلامی به اتفاق سردار سلیمانی فرمانده سازمان بسیج کشوری در پنجمین جشنواره جهادگران علم و فناوری، ضمن بازدید از غرفه دستاورد‌های حوزه‌ی مقاومت بسیج شهید تندگویان ذوب آهن اصفهان، نماینده بسیج کارگری استان اصفهان، از تلاش‌های علمی و فناوری بسیجیان این شرکت قدردانی نمود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سردار سلامی ضمن بازدید از غرفه اختصاصی این حوزه با اشاره به فعالیت‌های گسترده بسیجیان صنعتگر و کارگران در زمینه کم اثر کردن تحریم‌ها تصریح نمود: تحریم‌ها به فرصتی برای تحریک انگیزه‌ها و اعتقادات تبدیل شده است.

فرمانده کل سپاه با قدردانی از فعالیت‌های بسیجیان کارگری بویژه بسیجیان ذوب آهن اصفهان در زمینه انجام طرح‌های علمی، پژوهشی و فناوری افزود: طرح‌های بومی سازی و صرفه جویی جهت اتکای به داخل و جلوگیری از خروج منابع کار شایسته ایست که باید به صورت مستمر در دستور کار قرار بگیرد.

در این بازدید سردار سلیمانی فرمانده سازمان بسیج نیز ضمن قدردانی از طرح‌های علمی و فناوری بسیجیان گفت: این جشنواره در پی آن است که استعداد‌های مختلف را معرفی کرده و در عین حال تمام ظرفیت‌ها و پشتیبانی‌ها را در اختیار ایده‌ها قرار دهد تا این محصولات علمی، فناورانه و خلاقانه را به محصولات قابل استفاده در همه‌ی زمینه‌های صنعتی، نظامی، کشاورزی، پزشکی و دیگر فعالیت‌های اثرگذار تبدیل نماید.

واحد علمی پژوهشی بسیج ذوب آهن اصفهان با هدف بومی سازی و کاهش هزینه‌ها و بی اثر کردن تحریم‌ها در نقاط مختلف کارخانه طی مدت یک سال گذشته بیش از ۲۰ طرح اجرائی را در کارنامه خود دارد.

می‌توان گفت، حدود ۲۰ میلیارد صرفه جویی در اجرای این طرح‌ها در شاخه‌های مکانیک، برق، اتوماسیون، آزمایشگاه، واحد‌های بهره برداری حاصل نموده است.

چهار طرح برتر راه یافته به جشنواره مذکور:

_ ساخت مهره ریورسیبل قفسه شماره ۴ نبرد ۶۵۰ از لوله‌های سردکن‌های معیوب کارگاه اکسیژن (مهندس عبدالله نقدی پور

_تکنسین مهرداد راستا)

_ اصلاح تعمیر کلید‌های دژنکتور که یکی از از مهمترین قطعات واحد برق کارخانه که هر دارای قیمت ۵۰۰ میلیون بوده بیش از ۲۰ کلید دژنکتوری اصلاح گردیده (مهندس بهزاد ملک محمدی _فورمن کاظم هادی).

_ طراحی و ساخته دستگاه سیم بر استاتور الکتروموتور روزانه تعداد زیادی از استاتور‌ها به روش سنتی با دست مونتاژ می‌گردند که با این روش این کار در مدت ۱۵ دقیقه انجام می‌گیرد. (مهندس حمید رضا دادخواه _ فورمن محمد حسامی_تکنسین مهدی گرجی) ...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار