آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۰۷۵

الفیاض: الحشد الشعبی سپر بلای همه استا‌ن‌های عراق است

رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق موفقیت نیرو‌های امنیتی و این سازمان در عملیات ضد تروریستی در شمال پایتخت را تبریک گفت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق موفقیت نیرو‌های این سازمان و امنیتی این کشور در عملیات «الطارمیه» بغداد را ستود و از این نیرو‌ها قدردانی کرد.

«فالح الفیّاض» شنبه در واکنش به درگیری نیرو‌های الحشد الشعبی با عناصر تروریستی داعش در منطقه مذکور گفت: «عملیات الطارمیه، ما را در برابر اقدام ملی و حماسی که بخشی از سلسله اقدامات مشترک بین برادران و فرزندان ما در الحشد الشعبی و نیرو‌های امنیت قهرمان علیه تروریسم است، ما را سربلند کرد».

به گزارش شبکه تلویزیونی «النجباء»، رئیس سازمان الحشد الشعبی افزود: «این سازمان برای همه استان‌های ما سپر محکمی است و اجازه نخواهد داد خرابکاران امنیت و ثبات ما را بگیرند».

رسانه‌های عراقی امروز شنبه از درگیری شدید نیرو‌های امنیتی و الحشد الشعبی عراق با عناصر داعش در منطقه شمال بغداد خبر دادند که بر اثر آن پنج تن از تروریست‌های مهاجم کشته و مفتی شرعی و والی داعش در الطارمیه به دام افتاد.

در این عملیات همچنین دو تن از نیرو‌های سازمان الحشد الشعبی به درجه شهادت نائل شدند و دو تن دیگر زخمی شدند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار