کد خبر:۹۱۴۰۹۷
در دیدار نمایندگان ولی فقیه در بنیاد شهید و بنیاد مسکن مطرح شد:

تاکید تولیت آستان قدس بر رسیدگی به خانواده شهدای مدافع حرم و رفع مشکل مسکن نیازمندان

تولیت آستان قدس رضوی در دیدارهای جداگانه نمایندگان ولی فقیه در بنیاد شهید و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بر لزوم توجه و رسیدگی به خانواده‌ معظم شهدای مدافع حرم بویژه شهدای فاطمیون و رفع مشکل مسکن محرومان تأکید کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بر جایگاه و اهمیت مسکن سازی و رفع مشکلات مسکن نیازمندان تأکید و ابراز کرد: ساخت مسکن برای طبقات محروم، کم‌درآمد و نیازمندان جامعه از اهمیت بسزایی برخوردار است و آستان قدس رضوی به میزان توان و امکانات آمادگی همکاری با بنیاد مسکن برای رفع مشکل مسکن محرومان را دارد.
وی تصریح کرد: آستان قدس رضوی 20هزار متر مربع از اراضی موقوفه را برای ساخت مسکن ویژه نیازمندان در حاشیه شهر مشهد اهداء کرده است تا شهرداری زیر ساخت‌های احداث این واحدهای مسکونی را تامین و سپس کمیته امداد امام خمینی(ره) اقدام به ساخت مسکن نماید.

وی تأمین مسکن مناسب برای اقشار محروم و کم درآمد را موجب حل بخش عمده‌ای از دغدغه‎های این خانواده‌ها دانست و ابراز کرد: مسئولان باید نسبت به رفع مشکل مسکن محرومان جامعه دغدغه جدی داشته باشند و در این میان از توجه به خانواده‌های شریف، بی‌ادعا، صبور و نجیب شهدای مدافع حرم بویژه شهدای فاطمیون نیز غفلت نکنند.

وی با بیان اینکه خانواده شهدا حق بزرگی بر گردن ما دارند و ما نتوانسته‌ایم آنگونه که شایسته است به آنها ادای دین کنیم، تصریح کرد: در میان خانواده معظم شهدا، خانواده نجیب شهدای فاطمیون به دلیل مهاجرت با مشکلاتی روبه رو هستند و با نجابت و صبوری در برابر تمام دشواری‌ها ایستاده‌اند؛ این مسئولیت برعهده مسئولان است که از توجه به این خانواده‌های گرامی غفلت نکنند.

وی با بیان اینکه شهدای مهاجر لشکر فاطمیون به فرمان رهبر معظم انقلاب برای دفاع از حرم اهل بیت(ع) جهاد کردند و در این مسیر شهید شدند، عنوان کرد: بنیاد مسکن در ساخت و تامین مسکن مردم، بخشی از آن را برای خانواده های معظم شهدای فاطمیون در نظر بگیرد.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: مسئولان در بخش‌های مختلف باید رفع مشکلات خانواده شهدا و حل مسائل آنها را در اولویت قرار دهند.

حجت الاسلام والمسلمین مروی یادآور شد: خانواده‌های شهدا در خط مقدّم صیانت از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی و دفاع از قرآن و اسلام هستند و ما بسیار به این خانواده‌های شریف مدیون هستیم، اگر شهدا به ندای حق رهبر معظم انقلاب لبیک گفتند و در راه دفاع از اسلام و مکتب اهل بیت(ع) به مقام عظمای شهادت نایل آمدند، نتیجه تربیت صحیح والدین آنها بوده است که نیازمند تکریم و احترام هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار