آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۶۶۷

هند به دنبال واردات نفت از ایران

دهلی نو تصمیم گرفته است، واردات نفت از ایران را ازسربگیرد، بر همین اساس یکی از این مقامات هندی گفت: «کاهش واردات از ایران تحت فشار دولت ترامپ صورت گرفت. اکنون، یا آمریکا به حل بحران انرژی ما کمک خواهد کرد یا ما به نفع کشور خود عمل خواهیم کرد.»

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری دانشجو، هند از اوپک و هم پیمانانش نظیر روسیه درخواست کرده است تا تولید خود را افزایش دهند.

به گزارش هندوستان تایمز، این گروه برای متعادل کردن قیمت نفت پس از همه گیری ویروس کرونا که و اعمال محدودیت‌های قرنطینگی در بیشتر جهان، میزان تولید خود را کاهش داد.

به گفته دو منبع آگاه هندی، احتمالا مقامات هندی تلاش دیپلماتیک برای متحد کردن کشور‌های مصرف کننده نفت علیه اوپک پلاس که با کاهش عرضه قیمت نفت را بالا نگه داشته است، صورت خواهد. همچنین هند در نظر دارد تا واردات انرژی ارزان‌تر از کشور‌هایی نظیر ایران و ونزوئلا را برای مقابله با این گروه ازسربگیرد.

این منابع آگاه گفتند قیمت داخلی سوخت در هند به علت افزایش تقاضا ناشی از بهبود اقتصاد‌های بزرگ دنیا از تاثیرات همه گیری کرونا، افزایش یافته است، اما اوپک پلاس همچنان عرضه را محدود نگه داشته و که این امر باعث نگرانی هند شده است.

قیمت خرده فروشی بنزین و گازوئیل در هند طی ۱۲ روز از ۸ فوریه به ترتیب تا ۳.۳۶ و ۳.۸۴ روپیه به ازای هر لیتر افزایش یافته است.

اوپک پلاس در ۱۲ آوریل سال گذشته اعلام کرد روزانه ۹.۷ میلیون بشکه از تولید خود را کاهش خواهد داد که برابر ۱۰ درصد تولیدجهانی نفت بود، اما تولید نفت خود را طبق برنامه افزایش نداد.

این مقامات هندی خاطرنشان کردند هند تامین نفت ارزان قیمت‌تر از ایران را که از ۲۰۱۹ به صفر رسیده است از سرخواهد گرفت و واردات از ونزوئلا را بیشتر خواهند کرد.

یکی از این مقامات هندی گفت: «کاهش واردات از ایران تحت فشار دولت ترامپ صورت گرفت. اکنون، یا آمریکا به حل بحران انرژی ما کمک خواهد کرد یا ما به نفع کشور خود عمل خواهیم کرد.»

هند بیش از ۸۰ درصد نفت خام مصرفی خود را وارد می‌کند و در سال ۱۹-۲۰۱۸ حدود ۲۳.۵ میلیون تن نفت از ایران وارد کرد که نزدیک به ده درصد نیاز این کشور بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار