آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۸۵۲

رئیس کمیته تخصصی حمل و نقل دریایی مجمع تشخیص مصلحت نظام از دانشگاه خلیج فارس بازدید کرد

رئیس کمیته تخصصی حمل و نقل دریایی و توسعه دریا محور مجمع تشخیص مصلحت نظام از ایستگاه تحقیقات دریایی، مرکز توسعه نانو زیست فناوری و مرکز توسعه فناوری دریای دانشگاه خلیج فارس بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن بیک‌محمدلو، رئیس کمیته تخصصی حمل و نقل دریایی و توسعه دریا محور مجمع تشخیص مصلحت نظام از ایستگاه تحقیقات دریایی، مرکز توسعه نانو زیست فناوری و مرکز توسعه فناوری دریای دانشگاه خلیج فارس بوشهر بازدید کرد.

در ادامه این بازدید، نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی، نخبگان و صاحب‌نظران حوزه دریا با رئیس کمیته تخصصی حمل و نقل دریایی و توسعه دریا محور مجمع تشخیص مصلحت نظام در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد.

عبدالمجید مصلح، رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر در ابتدای این نشست گفت: دانشگاه خلیج فارس آماده است تمام ظرفیت‌های خود را در زمینه‌های علمی، پژوهشی و دانش‌بنیان در حوزه دریا در راستای سیاست‌های کلی و کلان کشور در اختیار بگذارد.

مصلح ادامه داد: دریا یکی از مزیت‌ها و فرصت‌های کم نظیر کشور ماست که متاسفانه مغفول مانده و آنچنان که باید از این ظرفیت استفاده نشده و دانشگاه خلیج فارس با توجه به مسئولیت اجتماعی خود و با وجود ظرفیت‌های علمی مناسبی مانند دانشکده علوم و فناوری نانو و زیستی، پژوهشکده خلیج فارس و مرکز توسعه فناوری دریا که همه در حوزه دریا فعال هستند، آماده ایفای نقش در جهت توسعه دریا محور کشور بر اساس سیاست‌های کلی نظام است.

//بازدید رئیس کمیته تخصصی حمل و نقل دریایی و توسعه دریامحور مجمع تشخیص مصلحت نظام از دانشگاه خلیج فارس


در ادامه این نشست، رئیس کمیته تخصصی حمل و نقل دریایی و توسعه دریا محور مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در کمیته تخصصی حمل و نقل دریایی و توسعه دریا محور با هدف تدوین، بازنگری و ارزیابی سیاست‌های کلی حمل و نقل، ارزیابی سیاست‌های کلی توسعه دریا محور، ارتباط و تعامل با جوامع دانشگاهی و نخبگان و ارتباط و تعامل با دستگاه‌های اجرایی مرتبط به دنبال توسعه زیرساختی مناطق دریا محور هستیم و در این ارتباط باید از ظرفیت همه بخش‌ها برای توسعه سواحل استفاده شود.

بیک‌محمدلو افزود: کشور ایران از ظرفیت بالایی در بحث دریا برخوردار است، اما متاسفانه با این وجود تاکنون از این ظرفیت همجواری با دریا آنگونه که باید استفاده نشده و مدیریت و حاکمیت یکپارچه یک الزام برای توسعه ساحلی است که باید با حضور همه دستگاه‌هایی که در این امر دارای ظرفیت هستند، زمینه برای توسعه و پیشرفت بیشتر مناطق ساحلی را فراهم کرد.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت سواحل و توسعه دریا محور اظهار کرد: بر اساس پیشنهاد‌هایی که تا کنون به این کمیته شده در حوزه‌هایی مانند نظام اطلاعات و آمار، تعامل بخش نظامی و صنعتی، زیست بوم نوآوری و فناوری، صادرات خدمات فنی و مهندسی و... در حال سیاست‌گذاری هستیم و امروز آماده هستیم تا نظرات و راهکار‌های دانشگاه خلیج فارس به عنوان یک مرکز علمی و توانمند را نیز در کنار خود داشته باشیم و قطعا این دانشگاه می‌تواند کمک بسیار خوب و مناسبی در این زمینه برای ما باشد.

در ادامه اعضای هیئت علمی، نخبگان و فعالان حوزه دریا به بیان نظرات، پیشنهادات و چالش‌های پیش روی حوزه توسعه دریا پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار