آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۸۸۰

بررسی طرح ملی نمک‌زدایی آب دریا و انتقال از خلیج فارس به فلات

طرح ملی نمک زدایی آب دریا و انتقال آب از خلیج فارس به مرکز فلات ایران برای استان‌های کرمان، یزد، اصفهان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی در نشستی با حضور رئیس جمهور بررسی شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، طرح ملی نمک زدایی آب دریا و انتقال آب از خلیج فارس به مرکز فلات ایران برای استان‌های کرمان، یزد، اصفهان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی در نشستی با حضور حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور و مقامات دستگاه‌های مرتبط مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه که روز سه شنبه برگزار شد، گزارش وزارت خانه‌های نیرو، صمت و سازمان‌های حفاظت از محیط زیست و برنامه و بودجه در خصوص مسائل مرتبط با انتقال آب از خلیج فالرس به مرکز فلات ایران مطرح و درباره چگونگی حل و فصل برخی مسائل، بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

براساس این تصمیمات، مسیر انتقال آب، تأمین منابع مالی و ایجاد زیرساخت‌های لازم و زمان‌بندی اجرای طرح مشخص و مقرر شد به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شود.

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت بسیار بالای مدیریت پایدار منابع آب به عنوان یک موضوع راهبردی و حساس در کشور، گفت: دولت تدبیر و امید از ابتدای فعالیت خود بر مدیریت منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست و از جمله تأمین و مدیریت آب تأکید و اهتمام داشته است.

روحانی افزود: از این نظر در زمینه تأمین آب مورد نیاز برای شرب و صنعت کشور از منابع مختلف مطالعات و بررسی‌های لازم انجام و تلاش شده است در این خصوص با لحاظ الزامات و اقتضائات زیست محیطی از منابعی، چون خلیج فارس تأمین شود.

وی با حساسیت و تأکید بر اهمیت ویژه هماهنگی میان دستگاه‌ها در اجرای این طرح بزرگ ملی و ماندگار گفت: توسعه کشور در گرو مدیریت پایدار منابع مختلف است.

رئیس جمهور وزارت خانه‌های نیرو و صمت و همچنین سازمان حفاظت از محیط زیست و دستگاه‌های مرتبط را موظف کرد با استفاده از تجارب به دست آمده در سال‌های اخیر به ویژه دستاورد‌های مؤثر دولت تدبیر و امید در حفاظت از محیط زیست و مدیریت منابع آبی کشور، با هماهنگی و در چارچوب سیاست تصویب شده و برنامه ریزی‌های واحد، اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار