آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۵۲۴۳

واکنش تنها دارنده بمب اتمی در خاورمیانه به توقف اجرای پروتکل الحاقی توسط ایران: این اقدام از نظر اسرائیل تهدیدآمیز است!

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی توسط ایران، مدعی شد واکنش فوری بین‌المللی به این اقدامات باید نشان داده شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) به توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی توسط جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد.

به نوشته رسانه‌های صهیونیستی، اشکنازی با انتقاد از کاهش نظارت آژانس اتمی بر تأسیسات هسته‌ای ایران، مدعی شد: «اقدامات افراطی ایران به یک واکنش فوری بین‌المللی نیاز دارد».

وی با تکرار ادعا‌های نخ‌نما شده علیه ایران و در ادامه تهدید‌های پوشالی رژیم صهیونیستی، گفت: «از نظر اسرائیل، این اقدام یک گام تهدیدآمیز است که نباید بدون پاسخ باقی بماند».

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار