آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۵۴۰۸

علی مطهری رسماً نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شد

نماینده سابق مردم تهران در مجلس، صبح امروز طی نشست خبری، نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی مطهری نماینده سابق مردم تهران در مجلس، امروز (پنجشنبه ۷ اسفند) طی نشست خبری، نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام کرد.

وی درباره چرایی نامزد شدنش در انتخابات، گفت: کشور در شرایط ویژه ای قرار دارد و با توجه به تجربه‌ای که دارم و توانایی که در خودم احساس می کنم لازم دیدم که وارد این میدان شوم.

مطهری گفت: در شرایط فعلی بالا بودن میزان مشارکت مردم در انتخابات برای جایگاه کشور در دنیا و حل بسیاری از مشکلات سیاسی و اقتصادی کشور ما مهم است.

این فعال سیاسی گفت: همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند مشارکت بالا در انتخابات آینده بسیار تاثیرگذار است و انتخاب اصلح در درجه دوم قرار دارد، بنابراین باید مشارکت را در انتخابات ۱۴۰۰ بالا ببریم.

مطهری خاطرنشان کرد: درست است که مردم گلایه هایی دارند و حوادث سال گذشته، فشارهای اقتصادی و سختی معیشت مردم را دلخور کرده است اما باید همه توجه داشته باشند اگر می‌خواهیم شرایط کشور به طور کلی از نظر اقتصادی، سیاست داخلی و خارجی بهبود یابد لازم است مردم پای صندوق های رأی بیایند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷
تیتر صحیح
باسمه تعالی
علی مطهری رسماً نامزد رد صلاحیت انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شد
علی مطهری رسماً نامزد رد صلاحیت انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شد
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵
شتر در خواب بیند پنبه دانه
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۷
قسمت ۱۴۲ دکتر سلام رو یادتون هست !؟ برید یه بار دیگه ببینید تا بفهمید خاصیت کاندید شدن ی مطهری در انتخابات های ریاست جمهوری رو بفهمید

بعضی ها فقط میان که ضربه گیر و ایربگ بعضی ها!! باشن ، والا خودشون هم میدونن یا رد صلاحیت میشن یا ملت بهشون رأی نمیدن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار