کد خبر:۹۱۵۹۷۵

ظهره‌وند: اجرای FATF و برجام راه پیشرفت کشور نیست +فیلم

ابوالفضل ظهره‌وند سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و ایتالیا با بیان اینکه برای اصلاح شرایط کشور و پیشرفت اقتصادی باید رویکرد موجود تغییر کند، گفت: اجرای برجام و FATF هیچ فایده‌ای ندارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل ظهره وند سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در افغانستان و ایتالیا با بیان اینکه برای اصلاح شرایط کشور و پیشرفت اقتصادی باید رویکرد موجود تغییر کند، گفت: اجرای برجام و FATF هیچ فایده‌ای ندارد.

درحال حاضر یک فرصت محدود پیش روی ایران است و باید با همراهی سیاست‌های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی، از ظرفیت‌های تجارت منطقه‌ای استفاده شود.

در غیر اینصورت باید خواب برجامی را ببینیم که در قالب آن کشور دیگری بیاید و گرهی از مشکلات مردم ایران باز کند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار