به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خوردن سمنو به عنوان یک میان وعده بیشترین تاثیر را دارد. فیبر بالا و آنتی اکسیدانهای موجود در سمنو احتمال بروز سرطان و تومور را کاهش میدهد، مصرف روزانه سمنو در حد کم باعث کاهش اثرات سرطان کولون میشود.
سمنو ماده غذایی است که از جوانه گندم تهیه شده و هیچ شیرین کننده مصنوعی به آن اضافه نمیشود و برای سلامت و رشد بدن به خصوص کودکان بسیار مفید است.
این خوراکی مقوی و لذیذ علاوه بر ایران، در بسیاری از کشورهای آسیای میانه از جمله ازبکستان، تاجیکستان، افغانستان و قرقیزستان پخته میشود و به آن سمنک (сумалак) میگویند. طبخ سمنو در مراسمی به نام سمنو پزان، معمولا از یک هفته مانده به نوروز شروع میشود و طی مراسمی تا پایان سال ادامه دارد.
در گذشته برای تهیه سمنو فقط از جوانه گندم و آب استفاده میکردند؛ ولی با گذشت زمان و برای تسریع در پخت سمنو، از کمی آرد نیز استفاده میشود. سمنو شبیه به یک پودینگ محبوب در فنلاند و سوئد است. از این دسر بیشتر برای زنان باردار، کودکان و سالمندان استفاده میشود.
سمنو مملو از فیبر است. این غذای کم کالری و بدون چربی، بهترین رژیم برای بیماران محسوب میشود. فیبر بالای سمنو هضم غذا را آسان میکند و برای سلامت روده و قلب مفید است.