سیدمحمود ربیعی، معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: دانشگاه صنعتی نوشیروانی دارای چند بلوک برای اسکان دختران و پسران است. مجتمع خوابگاهی امینیان دارای ۳ خوابگاه پسرانه با ظرفیت پذیرش ۸۵۰ دانشجو است که شامل دانشجویان تحصیلات تکمیلی هم میشود.
ربیعی ادامه داد: خوابگاه دخترانه کوثر ویژه تحصیلات تکمیلی از دیگر خوابگاههای دانشگاه با ظرفیت ۱۵۰ نفر است. همچنین خوابگاه ریحانه نیز طرفیت پذیرش ۲۸۰ نفر را دارد.
معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی گفت: برنامه بازسازی و ارتقا در سال نو فعلا در حد تعمیرات روزمره است. البته خوابگاههای ما درجه ۲ و ۳ هستند و بیشتر بودجه برای خوابگاههای درجه ۴ است و بودجهای برای افزایش درجه خوابگاههای درجه ۲ نداریم. هرچند که به دنبال تاسیس خوابگاه تجاری هستیم و بودجهاش را با همکاری بخش خصوصی به صورت وام دریافت میکنیم.
وی اظهار کرد: از سوی دانشجویان تقاضا به تاسیس خوابگاه جدید داریم. خیلی از افراد داوطلب، بومی و برای خطه شمال کشور هستند و به دلیل دوری و صعب العبور بودن مسیر خواستار اسکان در دانشگاه هستند، با همه این تفاسیر ما برای آنها خوابگاهی قائل نمیشویم.
ربیعی افزود: همچنین رتبه و رنک دانشگاه صنعتی نوشیروانی در چند سال اخیر یک شده و افراد غیر بومی زیادی برای ادامه تحصیل این دانشگاه را انتخاب میکنند و در دو سال اخیر تقاضا برای خوابگاه بیش از پیش شده است.
معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی خاطرنشان کرد: خوابگاه متاهلی در این دانشگاه نداریم و برنامهای هم برای تاسیس آن نداریم. نهایتا به دادن وام برای اجاره خوابگاه متاهلی به افراد بسنده کردیم.
وی گفت: در شرایط کنونی خوابگاهها با ۲۵ درصد ظرفیت فعال هستند که بیشتر در اختیار تحصیلات تکمیلی است. دانشجویان کارشناسی هم برای گذراندن دروس عملی به مدت دو روز در هفته به دانشگاه مراجعه میکنند و به آنها خوابگاه تعلق میگیرد.
ربیعی در پایان گفت: با توجه به اینکه دانشگاهها به صورت حضوری نیست، ولی ما برای دانشجویانی که خوابگاه میگیرند، غذا تهیه میکنیم. تعطیلی دانشگاه یک فرصتی بود تا در راه صنعتی شدن سلف قدم برداریم و اقدامات خوبی تا کنون در این مورد صورت گرفته است.