آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۱۵۷۹
تهیه کننده دو آلبوم جدید موسیقی از اوضاع کرونایی موسیقی گفت؛

تولید آلبوم برای حیات موسیقی لازم است

میلاد ماهان راد گفت: وقتی اثری ارزشمند تولید می‌شود که ماه‌ها برای زحمت کشیده شده و شرایط فعلی زندگی کرونایی را کنار هم می‌گذاریم به این نتیجه می‌رسیم که باید شیوه‌های دیگری را برای حضور در این اکوسیستم تمرین کرد.

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری دانشجو، در هفته گذشته دو آلبوم با صدای «رضا صادقی» و «علی یاسینی» به تهیه‌کنندگی «میلاد ماهان راد» منتشر شد. تهیه‌کننده جوانی که هم اکنون مدیریت موسسه فرهنگی هنری «لیما» را بر عهده دارد در مجمع صنفی ناشران هم عضویت دارد او از سال‌ها قبل همکاری با علی یاسینی را آغاز کرده بود و سرانجام این همکاری انتشار آلبوم «۲۴» به تهیه‌کنندگی خودش و از سوی موسسه لیما بود. از سوی دیگر همکاری او با رضا صادقی هم در مجموعه تحت مدیریتش منجر به انتشار آلبوم «حواست بمن باشه» شد که طی روز‌های اخیر با بازخورد مثبت هواداران این خواننده مواجه شده است.

میلاد ماهان را درباره اهمیت فعالیت موسیقی در دوران کرونا و اوضاع بد اقتصادی که خیلی از اهالی هنر و موسسات فرهنگ با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: همه ما در شرایطی که مردم نیاز به امید دارند وظیفه‌ای داریم که باید انجام بدهیم. بدیهی است ما هم به عنوان بخشی از همین مردم و بخشی از هنر همین مملکت سعی می‌کنیم در بهتر شدن حال مردم سرزمین خودمان تلاش کنیم. به طور کاملاً جدی معتقدیم خوشحال کردن مردم برای تداوم حیات هنر در این کشور، در اولویت است و برای ما هم این موضوع در اولویت بوده و در عمل به اعتقادمان عمل کردیم.

وی ادامه داد: وقتی اثری ارزشمند تولید می‌شود که ماه‌ها برای تولید آن زحمت کشیده شده است و شرایط فعلی زندگی کرونایی را کنار هم می‌گذاریم به این نتیجه می‌رسیم که باید شیوه‌های دیگری را برای حضور در این اکوسیستم تمرین کرد. معتقدیم تلاش برای بودن در کنار مردم از اهمیت زیادی برخوردار است و هنرمندان همکار موسسه لیما نیز همگی بر این اعتقاد هستند که برنامه‌ریزی و تلاش برای خوشحال کردن مردم و بهتر کردن حال مردم بر هر موضوع دیگری اولویت دارد و ما هم برای این موضوع و ارائه مؤثر این آثار ارزشمند از شیوه‌های غیرمعمول برای تبلیغات و اطلاع رسانی انتشار این آلبوم‌ها استفاده کردیم.

ماهان در خصوص همکاری با علی یاسینی گفت: از نظر بنده و همکارانم در موسسه لیما، رفتار حرفه‌ای علی یاسینی علیرغم شرایط غیرمعمول فعلی کشور همواره به خوبی شفاف بوده و دیده شده است. رسیدن به رکورد‌های جذاب از سوی علی یاسینی و تبدیل شدن وی به یکی از پر طرفدارترین خواننده‌های حال حاضر کشور نشان می‌دهد که انتشار آلبوم با توجه به درخواست‌های مکرری که از سوی علاقمندان و طرفداران ایشان بود، تصمیم درستی بوده است. ذکر این نکته مهم است که ما برای هر یک از هنرمندان همکار خود در موسسه لیما بر اساس برنامه‌های دقیق و بررسی شده، استراتژی‌های مشخصی داریم که ممکن است در برخی موارد هیچ شباهتی به هم نداشته باشند. البته روند دریافت مجوز‌ها سخت و بسیار پیچیده است، اما چون دفتر موسیقی با توجه به رویکرد مثبت مدیرکل محترم این دفتر، برای حفظ سنت تولید آلبوم حفظ شود، در این خصوص بسیار همراهی و همکاری می‌کند و در این خصوص به طور ویژه از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکر می‌کنم که در این مسیر با ما همکاری خوبی داشتند. این رویکرد که اگر هم مشکلی وجود دارد. نحوه تعامل دفتر موسیقی به شکلی اقناعی است واقعا باید مورد توجه قرار گیرد. امیدوارم با تلاشی که همکاران ما خواهند کرد، شرایط برای تولید آثار مورد نظر و توجه مردم بهتر شود.

وی در خصوص این موضوع که تجربه نشان داده در این سال ها، خواننده‌های هم نسل علی یاسینی تا زمانی که تک آهنگ منتشر می‌کردند کارهایشان در سطح خوبی شنیده می‌شده، ولی زمانی که آلبوم منتشر می‌کنند کار‌های آن آلبوم شنیده نمی‌شود، گفت: استراتژی‌های ما برای معرفی آثار و البته قبل از آن تولید آثار همان طور که قبلا عرض کردم برای هر یک از هنرمندان همکار موسسه لیما متفاوت است، چون حتی بعضاً گروه هدف هر هنرمند هم متفاوت است. این که دیگران موفق نشده‌اند اشکالات مشخصی داشتند و ما آسیب‌شناسی کردیم و مسیر این اقدامات را اصلاح کردیم. اما اگر به طور مشخص می‌خواهید در مورد آسیب‌ها بدانید، اجازه بدهید که نتایج آسیب شناسی این اتفاقات با توجه به اهمیتی که برای موسسه ما دارد نزد ما محفوظ بماند.

ماهان راد درباره فعالیت‌های رضا صادقی گفت: رضا صادقی هنرمندی نیست که تحت هر شرایطی آلبوم یا اثری را منتشر کند. یعنی دقت عمل و توجه زیادی به تمامی جوانب تولید و انتشار یک اثر دارد و برای انتشار هر آهنگ یا آلبوم از مدت‌ها قبل بررسی‌های زیادی انجام می‌دهد. این را فراموش نکنیم که در اوج ماندن برای حدود ۲۰ سال در بالاترین سطوح موسیقی و محبوبیت در این کشور، کار آسانی نیست و این نشان از همان دقت نظری است که در رضا صادقی مشهود است و شاید این مهم‌ترین دلیل برای عدم انتشار آلبوم در هر سال است. رضا صادقی کیفیت را فدای کمیت نمی‌کند.

وی درباره این موضوع که بعضی‌ها این نکته را مطرح می‌کنند که پس از ماجرای فوت مرحوم علی انصاریان و ترندشدن ویدیو‌های رضا صادقی و آن مرحوم، تصمیم گرفتید آلبوم رضا را منتشر کنید، گفت: باید یادآوری کنم که رضا صادقی حدود دو ماه قبل از واقعه از دست دادن علی انصاریان، در خصوص انتشار آلبوم اطلاع‌رسانی کرده بود. در طول این سال‌ها خوب درک کرده‌ایم که قطاری که حرکت نمی‌کند، سنگ نمی‌خورد. لازم هست به سهم خودم این واقعه دردناک و از دست دادن عزیزانمان را به مردم عزیزمان تسلیت عرض کنم، اما انتشار آلبوم رضا صادقی هیچ ارتباطی به این موضوعات نداشت. رضا صادقی هنرمندی نیست که برای انتشار آلبومش به موضوعی غیر از تصمیم تخصصی و حرفه‌ای نیاز داشته باشد. این موضوع در سال‌ها فعالیت حرفه‌ای ایشان مشهود است.

همچنین رضا صادقی برای ما صرفاً یک هنرمند همکار نیست، برای ما معلمی است که از او درس هم می‌گیریم. اگر معنی همراهی و حضور ایشان در برنامه‌های مختلف موسسه لیما، حمایت از دیگران تلقی شود از او تشکر می‌کنیم. اما در هیچ بخشی از همکاری ما با هیچ کدام از هنرمندان اجباری وجود ندارد. رابطه ما در همه بخش‌ها مبتنی بر استدلال‌های حرفه‌ای است.

وی درباره آلبوم صادقی گفت: این آلبوم، واقعا همه قطعات تولید شده بسیار خوب است و به علاقه بنده نزدیک است و انتخاب بسیار سخت است. اما من سه قطعه دل و دنیا، یادم رفت و قطعه یکیو دوست داشتم را بیشتر از بقیه دوست دارم و به نظر من این سه قطعه شرایط هیت شدن را دارند.

این تهیه کننده در پایان درباره برنامه‌های آتی شرکت خود گفت: در تلاشیم تا از هر ابزاری برای همراهی با مردم و بهتر شدن حال مردم سرزمین‌مان استفاده کنیم. هر اقدامی که مردم را خوشحال کند، در کنار برنامه‌های رسمی تدارک دیده شده برای آخرین سال قرن، می‌تواند در لیست برنامه‌های ما قرار گیرد. البته بدیهی است که با توجه به شرایط کرونایی موجود، بسیاری از برنامه‌ها منوط به تغییر این شرایط است. اما برای تهیه و انتشار قطعات و آلبوم‌های جدید تلاش خواهیم کرد.

از سویی همه مجموعه‌های مرتبط با هنر و خصوصاً هنرمندان موسیقی و نوازندگان و سایر دست‌اندرکاران این صنعت، سال بسیار سختی را پشت سر گذاشتند و ما هم از این مقوله مستثنی نیستیم. البته نسبت به اوایل این بحران شرایط بهتری داریم که البته ناشی از خلاقیت‌های تیم جوان مستقر در موسسه لیما است. در پایان امیدوارم شرایط تغییر کند و ما هم برای این تغییر آنچه بتوانیم عمل خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار