سامانه اطلس توانمندی‌های اعضای هیئت علمی خردادماه رونمایی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۲۱۱۹
شکری در گفتگو با دانشجو:

سامانه اطلس توانمندی‌های اعضای هیئت علمی خردادماه رونمایی می‌شود

معاون پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی گفت: اطلس توانمندی‌های اعضای هیئت علمی تا اواخر خرداد ماه سال ۱۴۰۰ به صورت کامل تدوین می‌شود.

سامانه اطلس توانمندی‌های اعضای هیئت علمی خردادماه رونمایی می‌شود

بابک شکری، معاون پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: اکنون در  دانشگاه شهید بهشتی در حال تدوین اطلس توانمندی‌های اعضای هیئت علمی هستیم. این اطلس به صورت سامانه است و به ما کمک می‌کند تا هم تعداد و هم مبلغ قرار دا‌های ارتباط با صنعت را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: بر اساس این اطلس مشخص می‌شود که دانشگاه در چه حوزه‌هایی توانمندی دارد. زمانی که این اطلس به صوررت کامل در دانشگاه تدوین شد آنگاه می‌توانیم به سراغ سازمان‌های مختلف برویم و اعلام کنیم که در این حوزه‌ها توانمندی داریم و می‌توانیم با شما همکاری داشته باشیم.

شکری در پایان خاطرنشان کرد: این سامانه ان شاء الله تا اواخر خرداد ماه سال ۱۴۰۰ به صورت کامل تدوین می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار