قاليباف: هدف ما كوچك سازي شهرداري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۵۳۰
سومين همايش «ماليه شهرداري؛ مشکلات و راهکارها» - 1

قاليباف: هدف ما كوچك سازي شهرداري است

شهردار تهران با اشاره به كوچك سازي شهرداري گفت: يكي از اهداف مهم ما كوچك سازي شهرداري و رفتن به سمت مديريت و مالكيت خصوصي است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، محمدباقر قاليباف در سومين همايش «ماليه شهرداري؛ مشکلات و راهکارها» كه صبح امروز در سالن همايش‌هاي صدا و سيما برگزار شد، اظهار داشت: مجموعه اتفاقاتي كه در كشور در حال رخ دادن است، نشان مي دهد كه كشور رو به پيشرفت است در جهت حل مشكلات حركت مي كند.

شهردار تهران افزود: اگر انتقاداتي كه در مجموعه اجرايي كشور حاصل مي شود از سر خصم نباشد مي تواند در پيشرفت كشور موثر باشد.

وي در ادامه گفت: در حال حاضر 14 هزار هكتار از اراضي شهر تهران در بافت‌هاي فرسوده قرار دارد.

قاليباف با اشاره به اينكه اين 14 هزار هكتار داراي هر سه ويژگي بافت فرسوده هستند، تصريح كرد: اين اراضي بيشتر ريزدانه هستند كه طبق بخشنامه قرار است براي ساخت و ساز اين بافت‌ها هيچ گونه تراكمي دريافت نشود.

شهردار تهران اظهار كرد: اكثر درآمدهاي شهرداري تهران از عوارض ساخت و ساز است كه در بافت‌هاي فرسوده هيچ گونه درآمدي به شهرداري تهران منتقل نمي شود.

وي با اشاره به كوچك سازي شهرداري گفت: يكي از اهداف مهم ما كوچك سازي شهرداري و رفتن به سمت مديريت و مالكيت خصوصي است.

قاليباف اضافه كرد: در سال 89 قرار بود كه بودجه ريزي شهرداري اجرايي شود، اما با توجه به كاهش بودجه‌ها اين كار اجرايي نشد و از سال آينده قرار است بودجه ريزي شهرداري توسط خود شهرداري به طور مستقل از سوي شوراي شهر انجام شود.

شهردار تهران در ادامه با اشاره به ساكن بودن 70 درصد جمعيت كشور در شهرها گفت: با توجه به اينكه بيشتر جمعيت كشور ما در شهرها زندگي مي كنند، بايد در نظام اداري و سياسي جاي مديريت‌هاي محلي مشخص، و تشكلي براي شهرداري‌ها ايجاد شود تا براي حل مشكلات هر چند وقت يك بار جلساتي را برگزار كنند.

وي خاطرنشان كرد: از ابتداي دهه 60 بنا بر قانون مجلس قرار بود كه استقلال مالي شهرداري توسط هيئت دولت به مجلس ارائه شود، اما تا كنون كه در پايان دهه 80 هستيم اين اتفاق نيفتاده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار