کد خبر:۹۲۵۳۵۴

فاز بعدی اسکان دانشجویان امیرکبیر در خوابگاه بعد از عبور از موج چهارم کرونا

مسئول خوابگاه‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: فاز بعدی اسکان در خوابگاه‌های این دانشگاه پس از عبور از موج چهارم کرونا و تثبیت شرایط انجام می‌شود.

فاز بعدی اسکان دانشجویان در خوابگاه بعد از عبور از موج چهارم کرونا

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل ازدانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمدرضا باقری در خصوص اسکان در خوابگاه‌های این دانشگاه گفت: اسکان دانشجویان در شرایط شیوع بیماری کرونا به صورت فازی صورت می‌گیرد که هر فاز بطور متوسط ۴۵ روز است.


وی افزود: برای کاهش تراکم در خوابگاه‌ها و امکان استفاده گروه‌های مختلف، در هر فاز گروه‌های مشمول براساس شرایط آموزشی تعیین می‌شوند.


مسئول خوابگاه‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: در حال حاضر، فاز ششم اسکان در خوابگاه‌های این دانشگاه در جریان است که پیش از ابتدای اسفند ۹۸ شروع شده و تا ۳۱ فروردین ادامه دارد.


باقری خاطرنشان کرد: تمام دانشجویان مشمول اسکان در خوابگاه‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر از شهر‌های غیربومی هستند.


وی گفت: از ۱۹ فروردین ماه ورود دانشجویان جدید از شهرستان به خوابگاه‌های دانشگاه ممنوع شده که علت این تصمیم نیز به منظور کاهش تردد بین‌شهری و همچنین کاهش مخاطرات خوابگاه در وضعیت قرمز شهر تهران است.


مسئول خوابگاه‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: باتوجه به ممنوعیت پذیرش در شرایط فعلی، برگه تاییدیه بهداشتی صادر نمی‌شود.


باقری افزود: پیش از این برگ تاییدیه بهداشت جهت غربالگری ایشان پیش از ورود به خوابگاه توسط مرکز بهداشت دانشگاه صادر می‌شد و البته برخی دانشجویان از مراکز درمانی و بیمارستانی معتبر نیز برگ تاییدیه اخذ می‌کردند.


وی ادامه داد: خوابگاه‌های این دانشگاه همچنان باز هستند و دانشجویانی که پیش از ۱۹ فروردین در خوابگاه‌ها ساکن بودند، همچنان امکان سکونت برای ایشان فراهم است.


مسئول خوابگاه‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: فاز بعدی اسکان در خوابگاه‌های این دانشگاه پس از عبور موج چهارم کرونا و تثبیت شرایط از سر گرفته خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار