به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین معرفی اولین دوره شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر به صورت مجازی و با حضور سید عباس صالحی و معاونان وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی و مدیران نهادها و سازمانهای همکار، ساعت ۱۴:۳۰ روز یکشنبه پنجم اردیبهشتماه برگزار میشود.
شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر در هفت حوزه ادبیات، موسیقی، صنایعدستی و سنتی، مدولباس، سینما، هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی تشکیل میشود. در ۲ حوزه چاپ و بستهبندی و رسانه و مطبوعات به دلیل به حد نصاب نرسیدن شهرها در مرحله پایانی به عنوان شهرهای شایسته پیوستن به شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر معرفی میشوند.
ابراهیم حیدری دبیر اجرایی طرح شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی و همچنین در نظر گرفتن سلامت همکاران، برگزاری این مراسم با محدودیت تعداد حاضران و به صورت مجازی و از درگاه اسکای روم پخش خواهد شد.
به گفته وی دراین رویداد ۳۶۷ شهر از ۳۱ استان کشور برنامههای خود را به دبیرخانه ارسال کردند و بیش از ۹ هزار و ۶۰۰ ساعت کارگاه آموزشی در مراکز استانهای سراسر کشور با همکاری ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداریها و انجمنهای هنری و فرهنگی برگزار شده است. پس از چند مرحله ارزیابی تعداد ۱۴۳ شهر به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و در مرحله نهایی نیز ۶۰ شهر توانستند امتیاز حضور در اولین دوره شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر را به دست آورند.
شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر از بین شهرهایی که بر اساس فراخوان، طرح و برنامه خود را به دبیرخانه فرستادند و پس از مراحل ارزیابی انتخاب شدند.
شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر عنوان طرحی برای شناسایی ظرفیتهای فرهنگی و هنری در شهرها و مناطق جغرافیایی ایران با نگاه آمایش سرزمینی و ایجاد شبکههایی برای تعریف همکاریها و برنامههای مشترک میان آنها است.
اولین دوره شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر با محوریت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین با مشارکت نهادها و دستگاههای فعال فرهنگی و هنری از جمله سازمان شهرداری و دهیاریهای کشور، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و کمیسیون ملی یونسکو اجرا شد.