امیرعباس محمدی کوشکی، سرپرست تیم اختراعات ایران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به کسب رتبه دانشجوی اسفراینی در مسابقات جهانی نوآوری تسلا و مسابقات ARCA کرواسی اشاره کرد و گفت: شیوع کرونا در جهان باعث شد تا همه کشورها سیاستهایی را برای پیشگیری و درمان این بیماری با نوآوری و خلاقیت درپیش گیرند.
محمدی کوشکی بیان کرد: بسیاری از مسابقات جهانی و یا دانشگاههای برتر دنیا که در سالهای قبل با سموضوعات دیگر بود از ابتدای شروع کرونا موضوع این رقابتهای جهانی نواوریهای مرتبط با کرونا بوده است.
سرپرست تیم اختراعات ایران با بیان اینکه در این مسابقات هر ساله گروهی از مخترعین و نوآوران ایرانی نیز حضور مییابند، ادامه داد: همزمان با شیوع کرونا در ایران نیز بسیاری از جوانان و شرکتهای فناور و دانش بینان، محصولات نوآورانهای را ساختند یا مخترعان و نوآوران، پژوهش و تحقیقات خود را به جامعه جهانی ارائه کردند.
وی با بیان اینکه موضوع نوآوری در رقابتهای جهانی مخترعان در حوزه مقابله با کرونا بوده است، گفت: تیم اختراعات ایران در مسابقات جهانی نواوریهای برتر تسلا و رقابتهای ARCA کرواسی توانست با نواوریهای مرتبط با کرونا مدال نقره این مسابقات جهانی را به خود اختصاص دهد.
محمدی کوشکی گفت: در این مسابقات مبینا قزی از اسفراین، دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با نوآوری دستگاه هوشمند پیشگیری و کمک به استفاده داروهای مصرفی بیماران کرونایی در این مسابقات حضور داشت.
وی ادامه داد: همچنین خانم قزی با پروژه بیمارستان هوشمند و ربات هوشمند پیشگیری در مقابل کرونا در مسابقات جهانی نواوری افریقا توانست مدال برونز و نقره را کسب کند.
سرپرست تیم اختراعات ایران گفت: سیدمحمد ارین اکبری توانست در مسابقات جهانی نواوری و اختراعات ترکیه که بزرگترین مسابقات جهانی دنیا است با حضور ۱۵۰ کشور ۳ هزار مخترع مدال طلا و نقره این رقابت هارا با نواوری (فرمول موفقیت ژنتیکی، ارین اکبری) از سازمان مالکیت فکری ترکیه و سازمان مالکیت فکری جهانی wipo و ریاست جمهوری ترکیه دریافت کند.
وی خاطرنشان کرد: در این رقابتها من نیز با پروژه دستگاههای پیشگیری در مقابل کرونا حضور داشتم که مدال نقره مسابقات ترکیه و کرواسی را کسب کردم.