کد خبر:۹۲۸۵۴۷

انتشار کتاب «در ستایش ایثار و شهادت»

کتاب در ستایش ایثار و شهادت به همت دفتر مستندسازی دفاع مقدس معاونت اول قوه قضاییه منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت اول قوه قضائیه، در هنگامه آغازین ماه سالجاری، ادبیات وزین پایداری و رشادت مجاهدین راه اسلام، دیگر بار مزین شد به زیور طبع کتاب «در ستایش ایثار و شهادت».

این کتاب با تلاش و همت دفتر مستند سازی دفاع مقدس معاونت اول، اقدامات و برنامه‌های اجرایی دستگاه قضائی را در چهلمین سالگرد دفاع مقدس در سه بخش واحد‌های قضائی ملی و سازمان‌های وابسته، دادگستری کل استان‌های سراسر کشور و نمایشگاه دستاورد‌های دفاع مقدس و مقاومت قوه قضائیه بیان کرده است که در مهر سال گذشته برگزار شد.

معرفی شهدای والامقام هر یک از بخش‌های مختلف قوه قضائیه، زینت بخش صفحات داخلی این کار ارزشمند فرهنگی است که برگ ممتازی برای آن محسوب می‌شود.

افزون بر این، درج گزارش‌های کامل و همچنین تشریح عملکرد و اهداف برگزاری نخستین نمایشگاه دستاورد‌های دفاع مقدس و مقاومت قوه قضائیه و معرفی غرفه‌ها، امکانات و توانمندی‌های علمی و همچنین بیان گوشه‌ای از اسرار تاریخی و سرگذشت جنگ تحمیلی و حوادث آن بخش جذاب و انتهایی آن است.

این کتاب اطلاعات مفید و کاربردی از چگونگی اهتمام و تلاش دستگاه قضائی در بسط و گسترش فرهنگ ماندگار شهادت در راه حق، ایثار و مقاومت از طریق زنده نگهداشتن یاد و خاطره تلاش‌های ارزشمند صورت گرفته توسط شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی، ایثارگران و خانواده معظم شهدا را در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد.

این کتاب در ۲۳۸ صفحه و در قطع وزیری در نشر شاهد چاپ شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار