به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رئیسی، در دیدار با رئیس و جمعی از مدیران سازمان بیمه سلامت در محل دفتر معاونت بهداشت، افزود: اگر میبینید صحبتی از مالاریا، سل، ایدز، تب مالت و سایر مسائل حوزه بهداشت نمیشود به خاطر این است که تحت کنترل هستند.
وی ادامه داد: در بحث مراقبتها با وجود کرونا، ایران یکی از کشورهای با افتخار است و توانسته خدمات عقب افتاده را جبران کرده یا به حداقل برساند.
رئیسی افزود: در بعضی بخشها حتی شاهد رشد خدمات هستیم، به طوری که میزان خدمات به مادران باردار در زمان کرونا به ۱.۲ برابر پیش از کرونا رسیده است.
معاون بهداشت گفت: بهداشت هنوز مطالباتی از بخشهای مختلف دارد و تنها از سازمان بیمه سلامت است که مطالبه نداریم و این جای تقدیر دارد.
رئیسی افزود: یکی از اهداف و برنامههای اصلی بهداشت در چهار سال اخیر تقویت نظام شبکه بود که توانستیم شبکه را منسجمتر کنیم.
وی تصریح کرد: بر اساس سامانههایی که در شبکه داریم تقریباً همه خدمات به روز هستند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه روستاها مرزبانان سلامت کشورند، یادآور شد: اگر سطح یک و مراکز پیشگیری در روستاها و شهرها نبودند در پیکهای کرونا بیمارستانها به هیچ وجه قادر به پاسخگویی مراجعان نبود و فاجعه رخ میداد.
وی اضافه کرد: الان سطح یک بسیار قوی مقابل اپیدمی کرونا ایستاده است و بیشترین حمایت از این اقدام بهداشتی توسط صندوقهای بیمه روستایی انجام شده است.
معاون بهداشت ادامه داد: حوزه بهداشت کنترل تمام مرزهای شناخته شده و ناشناخته را بر عهده دارد. در فرودگاهها، حمل و نقل ریلی، حمل و نقل عمومی و سایر مناطق به ویژه در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و روستاها حوزه بهداشت فعالانه حضور دارد.
رئیسی در پایان گفت: باید قدر این دستاوردها را بدانیم. بهداشت مثل سلامتی و امنیت است که تا زمانی که وجود دارد کسی متوجه حضورش نمیشود، ولی وقتی خطری به وجود میآید همه متوجه بهداشت میشوند و ما، چون تا حالا نگذاشتیم کسی متوجه شود که بهداشت حضور ندارد، لذا قدر این بخش کمتر دانسته شده است. اگر میبینید گاهی به خطا میپرسند پس نقش بهداشت چیست، به خاطر همین حضور نامرئی بهداشت در تمام عرصههای نظام سلامت است.