آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۸۹۵۵
رجبی مشهدی خبر داد

افزایش ۲۲ درصدی مصرف برق در فروردین/ کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق ادارات در دستور کار

سخنگوی صنعت برق گفت: پیش‌بینی می‌شود، روند مصرف انرژی در ماه‌های آینده نسبت به فروردین ماه منطقی‌تر شده و با اعمال سیاست‌های مدیریت مصرف بتوانیم شرایط را مدیریت کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق ضمن اشاره به افزایش مصرف برق در فروردین ماه سال جاری گفت: از ابتدای سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته دمای هوا ۵ درجه بیشتر شده است و این افزایش دما منجر به روشن شدن زودهنگام وسایل سرمایشی می‌شود.

سخنگوی صنعت برق در بیان اینکه کم بارشی در سال جاری منجر به روشن شدن زودهنگام چاه‌های کشاورزی شده است، تاکید کرد: چاه‌های کشاورزی عموما از اردیبهشت روشن می‌شدند، اما امسال در اسفندماه روشن شده و همچنین مصرف صنایع کشور ۲۶ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی در بیان آمار صنعت برق افزود: در فروردین ماه سال جاری نسبت به سال گذشته شاهد افزایش ۲۲ درصدی مصرف برق هستیم.


کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق ادارات در تابستان ۱۴۰۰


رجبی مشهدی در بیان اینکه اگر روند افزایش مصرف با شدت کنونی در ماه‌های آتی ادامه پیدا کند، امکان پاسخگویی به تقاضای برق مهیا نیست، گفت: پیش‌بینی می‌شود، روند مصرف انرژی در ماه‌های آینده نسبت به فروردین ماه منطقی‌تر شده و با اعمال سیاست‌های مدیریت مصرف بتوانیم شرایط را مدیریت کنیم.

این مقام مسئول با اشاره به اعمال سیاست مدیریت مصرف در بخش عمومی کشور گفت: کم بارشی زمینه ایجاد محدودیت ۳۰۰۰ مگاواتی بخش برقابی را فراهم کرده و اقدامات مدیریت مصرف باید این مسئله را پوشش دهد.

وی ادامه داد: مقرر شد به وسیله کنترل از طریق اینترنت اشیا مصرف برق ادارات دولتی و بانک‌ها تا سقف ۵۰ درصد محدود شده و زمینه صرفه‌جویی ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ مگاواتی را فراهم می‌کند.

رجبی مشهدی در پایان ضمن تقاضا از مردم برای کاهش مصرف گفت: با اقدامات مدیریت مصرف توسط دولت و صرفه‌جویی مردم خود را برای عبور بدون خاموشی از تابستان ۱۴۰۰ فراهم می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار