آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۳۲۳

تصمیمات کابینه عراق درباره حادثه بیمارستان کرونایی بغداد

نخست‌وزیر عراق در جلسه فوق العاده هیات دولت این کشو حکم تعلیق «حسن التمیمی»، وزیر بهداشت، «محمد جابر العطا»، استاندار بغداد و «عبدالغنی الساعدی»، مدیر اداره بهداشت منطقه الرصافه را صادر کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از بغداد الیوم، مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق در جلسه فوق العاده هیات دولت این کشور، حکم تعلیق «حسن التمیمی»، وزیر بهداشت عراق، «محمد جابر العطا»، استاندار بغداد و «عبدالغنی الساعدی»، مدیر اداره بهداشت منطقه الرصافه و ارجاع آن‌ها به کمیته تحقیق را صادر کرد.

نخست‌وزیر عراق همچنین دستور داد تا کمیته عالی تحقیقات به ریاست وزیر کشور و با عضویت وزرای برنامه‌ریزی و دادگستری، رئیس سازمان شفافیت، رئیس دیوان نظارت مالی فدرال و نماینده پارلمان تشکیل شود تا درباره فاجعه آتش‌سوزی بیمارستان ابن الخطیب و مشخص نمودن مقصران و بازخواست آن‌ها اقدامات لازم را انجام دهند.

الکاظمی همچنین تصریح کرده، تحقیقات فوق باید ظرف ۵ روز انجام و نتیجه آن به هیات دولت اعلام شود.

خالد المحنا، سخنگوی وزارت کشور عراق امروز یکشنبه تاکید کرد حادثه انفجار و آتش سوزی در بیمارستان ابن الخطیب در بغداد، ۸۲ کشته و بیش از صد مجروح برجای گذاشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار