به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از طرحهای اعضای هیات علمی واحد دانشگاهی علوم و تحقیقات با عنوان «تولید بستهبندیهای ضد میکروبی حاوی ذرات نانو نقره بر پایه پلی لاکتیک اسید (PLA) به روش اختلاط مذاب» در تاریخ ۲۲ مارس ۲۰۲۱، در میان ۳۵۴ طرح گوناگون از سرار دنیا در فستیوال اتحادیه اروپا موفق به اخذ دیپلم افتخار شد.
این طرح توسط مریم عطایی و سید امیرعلی انوار از اعضای هیات علمی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی و همچنین حامد اهری عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی به همراه چندی از دانشجویان مقطع دکتری تخصصی دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد به سرانجام رسیده است.
از مجموع ۱۱ دانشگاه دولتی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در این فستیوال تنها واحد علوم و تحقیقات موفق به اخذ رتبه برتر و کسب مدال نقره شده است.
تولید پوششهای nano-packaging در ۱۱ سال گذشته به عنوان پایاننامههای دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد انجام گرفته و در مجلات معتبر به چاپ رسیده است. ماحصل نتایج مذکور در مقاله مروری در مجله coting انتشارات MDPI در شماره جاری به صورت تفصیلی به چاپ رسیده است.
طرح تولید بستهبندیهای ضد میکروبی حاوی ذرات نانو نقره یکی از چندین طرح خاتمه یافته دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی و مرکز تحقیقات علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات است که با موفقیت به پایان رسیده است.