به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، اسانس ها منشاء گیاهی دارند و طی فرآیندی از گیاهان استخراج می گردند. عطر و بوی قدرتمند اسانس ها ناشی از ترکیب مواد مختلفی است که به آن عطرمایه گفته می شود. اسانس ها با عطر و بوی خاص خود می توانند برای افراد خاطره انگیز باشند به همین دلیل صاحبان صنایع در تلاش هستند محصولات خود را با رایحه ای ویژه به بازار عرضه کنند.
اسانس ها را می توان از عطر و طعم واقعی و متنوع از میوه ها مانند (پرتقال، توت فرنگی، لیمو، بلوبری و…)، مغزها (گردو، پسته، بادام و…) و دانه ها (هل، قهوه، کاپوچینو و…) گرفت.
شرکت سورن شیمی تامین کننده اسانس محلول در آب و روغن در مشهد می باشد که سمیت ندارد. جهت دریافت قیمت اسانس ها در رایحه های مختلف با ما تماس بگیرید.
انواع اسانس
به طور کلی اسانس ها با توجه به استفاده ای که دارند به ۳ نوع تقسیم می شوند:
اسانس های محلول در آب :در این نوع اسانس ها امکان تغییر در خصوصیات ترکیب روغن های اساسی با مواد افزودنی وجود دارد. این مواد افزودنی می تواند خصوصیاتی مثل ویسکوزیته و یا کشش سطح روغن را کاهش می دهد و موجب می شود به راحتی با آب ترکیب گردد. الکل برای ایجاد حلالیت در آب روغنهای اساسی مورد استفاده قرار می گیرد در حالی که برخی دیگر از امولسیفایرهای سنتز شده استفاده می کنند. از آنجا که محتوای روغنهای اساسی در داخل به دلیل حداکثر حلالیت حاصل از مواد افزودنی با اکثر محتوای آب، معمولاً بسیار کم خواهد بود، معمولا بیشتر اسانس هایی که «محلول در آب» نامید می شوند نیاز به افزودن اسانس مصنوعی دارند و باعث افزایش رایحه می شوند. به همین دلیل است که آنها در بطری های بزرگ با قیمت کم می فروشند.
هیدروسل یک محلول در آب واقعی است. این هیدروسیل ها از تقطیر بخار مواد گیاهی به دست می آید. تقطیر اسانس ها موجب می شود بخار با فشار از بافت گیاهی عبور کند تا روغنها استخراج شوند. با متراکم شدن بخار و روغن اسانس از مخلوط آب جدا می شود و محصول نهایی هیدروسیل است.
اسانس های محلول در الکل: اسانس ها با اتانول ترکیب می شوند و به شکل الکل در میآیند که خاصیت آنتی اکسیدان، ضد باکتری و سایر فعالیت های بیولوژیکی می باشد.
اسانس های محلول در روغن: اسانس های روغنی و اولئورزین ها، اسانس های مهمی هستند که از گیاهان استخراج می شوند. روغن های فرار هیچ وابستگی به روغن های خوراکی نداشته و شامل استرهای گلیسرول نمی شوند. این مدل اسانس محلول در حلال های آلی بوده و در اب نامحلول است. کاربرد این نوع اسانس ها در بهبود عطر و رایحه مواد غذایی است. اسانس های روغنی را می توان از قسمت هایی مثل برگ ها، گل ها، بوته ها، شاخه ها یا پوست به صورت مایع استخراج می شوند. روش استخراج آن بیشتر از طریق تقطیر با بخار است اما می توان از استخراج CO2 یا پرس سرد نیز به دست آید.
اسانس روغنی بیشتر در طعم دهنده ها، عطر سازی و مواد آرایشی و در مکمل های غذایی و صنایع غذایی کاربرد دارد.
اسانس صنعتی
سلیقه بویایی افراد متفاوت است به همین دلیل در صنایع مختلف، محصولاتی مطابق سلیقه های بویایی مختلف تولید می گردد.
صنعت تولید عطر و ادکلن بزرگ ترین مصرف کننده اسانس صنعتی است. محصولاتی مانند خوشبو کننده های صنعتی و ادکلن ها و پرفیوم ها و حتی پلاستیک ها و... در مراحل مختلف تولید با اسانس های صنعتی ترکیب می شوند. صنعت تولید شوینده استفاده وسیعی از اسانس ها دارد.
اسانس مواد شوینده
اسانس مواد شوینده ترکیبات شیمیایی با ساختار آلی هستند که در دسته ترکیبات و محصولات طبیعی قرار می گیرند. اسانس ها موجب ایجاد رایحه و بوی خوش در محصولات شوینده صنعتی یا خانگی می گردند. برای شوینده های لباس مایع ظرفشویی و شوینده دست و صورت، انواع اسانس با ساختار مختلف به کار میرود. اصلی ترین هدف استفاده از اسانس در مواد شوینده، ایجاد بوی تازه و خوشایند در محصول است.
در واقع شوینده ها و تمیز کننده های بدون اسانس مواد شوینده، محلول های شیمیایی و معمولی هستند که شاید بوی نامطبوع آن شما را آزرده کند.
اسانس های شوینده شامل موارد زیر هستند:
اسانس میوه : اسانس ها طعم های متنوعی دارند و معروف ترین آن ها اسانس هایی است که از میوه ها استخراج می شود. اسانس خوراکی سیب، اسانس خوراکی پرتقال و اسانس خوراکی نعناع و لیمو پر طرفدارترین اسانس های میوه ای هستند. کاربرد اسانس های خوراکی در قهوه و چای، کیک و کلوچه، شیرینی و شکلات بسیار رایج است.
بسیاری از لوازم ارایشی و بهداشتی به دلیل رایحه خوبی که دارند پرطرفدار می شوند و چنانچه حاوی اسانس آرایشی بهداشتی خوشایندی نباشند شاید افراد آن را خریداری نکنند. ترکیبات پایه لوازم ارایشی بوی بدی دارد که به کمک اسانس ها از بین می رود. تأثیر بر سیستم عصبی و ایجاد احساس آرامش حس مثبتی را در اثر استفاده از محصول ایجاد کنند.
اسانس خوراکی
اسانس های خوراکی در مواد غذایی مثل نوشیدنی ها ، بستنی ها ، شکلات، روغن، انواع نان و پیراشکی، انواع ژله و پاستیل و دیگر محصولات طعم دار به کار می رود.
ده ها اسانس وجود دارد كه به طور كلی برای مصرف انسان بی خطر شناخته می شوند. این اسانس ها از جمله آدامس گرفته تا نوشابه، آب نبات و غیره در همه موارد گنجانده شده است. از تسکین دهنده سیستم گوارشی گرفته تا افزایش ایمنی، ادعاهای زیادی در مورد مصرف آن وجود دارد. گرچه اسانس ها ممکن است یک معجزه آسا نباشند، اما مطمئناً می توانند سلامتی و احساس خوب بودن را تقویت کنند.
تمام اسانس های ذکر شده در اینجا دارای درجه غذایی هستند. برای خرید، لطفا به لیست محصولات اسانس فوق العاده قوی ما مراجعه کنید، که از جمله آن ها می توان به اسانس رازیانه، اسانس شوید، اسانس هل، اسانس پسته، اسانس زیره، اسانس نعنا فلفلی، اسانس لیمو، اسانس علف لیمو، اسانس سیر، اسانس پونه کوهی، اسانس ترخون، اسانس پرتقال، اسانس زنیان اشاره کرد.
اسانس های سورن شیمی برای عرضه به بازارهای صنایع شوینده، آرایشی بهداشتی، صنایع غذایی، صنایع عطر سازی و همچنین گیاهان دارویی و عطاری ها تولید می گردد.
چنانچه در هر یک از حوزه های فوق الذکر فعالیت دارید، می توانید انواع اسانس موجود در شرکت سورن شیمی را در میان محصولات برگزینید و برای خرید آن با سایت ما به آدرس https://sorenchem.com/ ارتباط بر قرار کنید و از بالاترین کیفیت این اسانس ها نهایت استفاده را ببرید.