آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۲۲۰۹
با موضوع زندگی‌نامه «محمد باقر صدر»؛

نخستین مسابقه از دومین دوره مسابقات کتابخوانی هشت بهشت برگزار می‌شود

نخستین مسابقه از دومین دوره مسابقات کتابخوانی هشت بهشت با موضوع زندگی‌نامه «محمد باقر صدر» ویژه دانشجویان برگزار می‌شود.

نخستین مسابقه از دومین دوره مسابقات کتابخوانی هشت بهشت برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،کتاب «نا» زندگی‌نامه شهید آیت‌الله سید «محمد باقر صدر» برای نخستین مسابقه از دومین دوره مسابقات مجازی و دانشجویی کتابخوانی هشت بهشت انتخاب شده است.


این کتاب به نویسندگی «مریم براداران» روایت دلپذیری از زندگی عالم مجاهد و مبارز انقلابی و از برجسته‌ترین شاگردان حضرت آیت‌الله العظمی امام خمینی (ره) است.


کتاب «نا» روایتی نه‌چندان بلند، اما واقع‌نما، مستند و پرجزئیات از شهید صدر نویسنده کتاب‌های فلسفتنا، اقتصادنا و مجتمعنا است که با دوری از زیاده‌پردازی و اغراق‌گری، در شانزده فصل به شرح زندگی او پرداخته است.


کتاب نا روایتی نه چندان بلند، اما واقع نما مستند و پر جزئیات از شهید صدر است که با دوری از زیاده‌پردازی و اغراق‌گری در ۱۶ فصل به شرح زندگی او پرداخته است.آزمون این مسابقه در تاریخ جمعه ۳۱ اردیبهشت‌اه ۱۴۰۰ به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.


دانشجویان و علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و شرکت در این مجموعه مسابقات می‌توانند به پایگاه اینترنتیBookRC.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار